Geplaatst op 01 december 2018

Lunchroom Locaal 39 opent begin 2019 aan de Nieuwe Burg

Jaaaa, het nieuws mag naar buiten: Astrid Harinck, die nu nog bij La Piccola Italia Middelburg werkt, begint haar eigen zaak in het eerste kwartaal van 2019: lunchroom Locaal 39!

Eind juli schreven we hier al dat Ella de Putter opvolgers zocht voor Imagine Middelburg, aan de Nieuwe Burg. Een paar maanden later vertelde Astrid ons dat zij belangstelling had om de zaak over te nemen. In de afgelopen weken is het vervolgens allemaal geregeld. Astrid gaat de lunchroom in principe zelf runnen, maar haar vriend Leo staat haar wel bij op de achtergrond. Hij is mede-eigenaar.

Astrid deelde het nieuws vanochtend vanaf de mobiele ovens van La Piccola, in het gezelschap van Lina Tidili. Lina heeft ondertussen al iemand gevonden die Astrid zal vervangen, maar vertelde tussen neus en lippen door dat er begin volgend jaar ook van alles staat te gebeuren in haar restaurant. Sinds deze week heeft de keuken een nieuwe, enorme houtoven en in 2019 viert de zaak het jubileum. In het voorjaar komen we dan ook graag terug, op zowel de onderneming van Astrid als die van Lina. We vinden het leuk, al die beweging.

Voor nu wensen we Astrid en Leo succes met het opzetten van hun nieuwe zaak. Tot in 2019!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/ella-zoekt-een-opvolger-voor-lunchroom-imagine-in-middelburg/


Delen op