Geplaatst op 26 oktober 2016

Markante Middelburgers gezocht

Een oproep mensen, een oproep!

Op 5 en 6 november is Stefanie Staelens in Middelburg, zij schrijft voor VICE Nederland. Voor een reportage zou zij dat weekend graag in contact komen met markante Middelburgers (of andere Walchenaren) die graag hun verhaal willen doen. Waar Stefanie dan zoal aan denkt? Nou, zoals het zelf zegt:

“Van een jongen die boterbabbelaars maakt met wiet, tot ‘ik ging een nachtje stappen in de zieligste club van Vlissingen’, tot ‘ik ging op de koffie bij de moeder van rapper Double D’, excentrieke cafébazen, bijzondere kunst- of wetenschapsdingen, dingen die jongeren eten als ze dronken zijn (bv 1 extreem goeie shoarmatent waar ze een speciaal broodje hebben waar iedereen voor sterft), een clubje vrouwen die geen mannen toelaat. Het mag van alles zijn! Dingen die herkenbaar zijn, die mensen van buiten Middelburg misschien niet weten.”

Wij kennen mooie verhalen genoeg, maar in dit geval gaat het natuurlijk om mensen die het zelf willen vertellen. Heb je iets, of weet je iemand? Laat het ons dan weten in een berichtje!

Foto Stadsdanszaal jaren 90: Middelburg Dronk.


Delen op