array(1) {
  [0]=>
  int(15971)
}

Medewerkers gezocht! Mies Bloemen sluit vestiging Dauwendaele tijdelijk

Hier schrikken we een beetje van: de winkel van Mies Bloemen Plus, in Winkelcentrum Dauwendaele, is sinds zaterdag tijdelijk gesloten. Waarom? Omdat de familie Mies veel moeite heeft om vakbekwaam personeel te vinden.

Eerder dit jaar lazen we over Zeeuwse strandpaviljoens die een paar dagen per week sloten om het te krappe personeelsbestand een beetje te ontzien, en zelfs over twee restaurants die er definitief mee stopten, bij gebrek aan beschikbare koks. Maar winkels die om die reden dicht moeten, al dan niet tijdelijk? Dat is voor zover wij weten recent nog niet gebeurd in Middelburg. We spraken zojuist over met eigenaar Richard Mies: die heeft dit ook nog nooit eerder meegemaakt.

We gunnen geen enkele ondernemer dit. Ken of ben jij iemand met diploma’s of werkervaring in de bloemistenbranche? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Mies bloemenplus of stuur een berichtje naar de winkel of naar Richard.

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/mies-bloemenplus-bestaat-50-jaar/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Skandinavien opent winkel in Middelburg
Skandinavien opent winkel in Middelburg

Tuurlijk hadden we wel gezien dat Gold Fashion Store niet meer zo vaak open was, maar we hadden gemist dat de winkel aan Lange Geere 6 definitief is gesloten. Kan […]

8 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Deze stad, op deze dag
Deze stad, op deze dag

Deze dag, deze stad. ♥️ Met dank aan Hans Helleman voor de foto!

8 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Tegels voetgangersgebied Pottenbakkerssingel worden vervangen
Tegels voetgangersgebied Pottenbakkerssingel worden vervangen

Dit waren we ook een beetje vergeten maar het was dus nog niet rond. Alsnog, uit een persbericht van Gemeente Middelburg: Tegels voetgangersgebied Pottenbakkerssingel worden vervangen De tegels op de […]

8 nov 2018