Geplaatst op 29 november 2017

Meent & Bouman Kunst met bloemen opent 2e winkel in Middelburg

Als redactie van Wij zijn De Stad – Middelburg ontvangen we dagelijks veel berichten met vragen en tips. Het komt regelmatig voor dat we al op de hoogte zijn van bepaalde ontwikkelingen, maar we benadrukken het graag nog eens: lang niet altijd. Tips zijn dus altijd welkom!

Neem nu de ontwikkelingen rondom Koorkerkhof 14, het pand waar voorheen De Lokeend was gevestigd. Afgelopen weekend zagen we pas dat daar iets ‘aan het gebeuren was’. En maandag leerden we op instagram wát: Peter Van de Meent uit Veenendaal schreef daar dat hij en zijn vrouw Bertine eindelijke de sleutel hadden gekregen. Het pand was vorig jaar al verkocht. Nou, dat hadden wij dus gemist.

Zojuist hadden we Peter een paar minuten aan de telefoon. We hoorden een hele enthousiaste man, die uitlegde dat in februari een tweede winkel van Meent & Bouman | kunst met bloemen  zal worden geopend. Zoals altijd zeggen wij dan: ‘daar komen we later nog uitgebreid op terug’.

Dat enthousiasme van Peter deed ons grijnzen. Hij constateerde dat nieuws best snel gaat in Middelburg, maar dat juist daarom het welkom hier zo hartelijk is. Bij zaken als Fromagerie Forianne en Frietboetiek B’tje Anders was men al op de hoogte, en ook de wethouder was de hand al eens komen schudden. Zelfs de parkeerwachter deed dat. Peter vindt het prachtig, en wij ook.

Wordt vervolgd!

Op www.youtube.com/watch?v=EVoNdSrCOTA krijg je een goede indruk van het mooie pand.

Op Middelburg Dronk lees je meer over de (horecageschiedenis) van Koorkerkhof 14.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg