Geplaatst op 09 september 2019

Met pensioen! Henk Sies Mode in Middelburg gaat stoppen.

Is het echt waar? Ja, het is echt waar. Henk Sies Mode gaat stoppen. Vandaag heeft Sinke Komejan Makelaars Taxateurs de borden ‘Te Koop’ op de winkel op Pottenmarkt 7 geplakt. In het jaar dat de winkel veertig (!) jaar bestaat hebben Henk en Anneke besloten dat het mooi is geweest. Ze gaan genieten van hun pensioen.

We spraken het stel vorige maand al even, omdat het gerucht over de aanstaande verkoop al ging, hier en daar. Dan checken we zoiets het liefst even bij de mensen die er het meest van weten. Henk en Anneke bevestigden het gerucht toen inderdaad, maar vroegen ons wel even te wachten met het nieuwtje tot vandaag. Dat beloofden we, maar wel met de wedervraag of we later dit jaar nog een uitgebreid portret mogen maken van deze winkel, die in onze ogen een Middelburgs icoon is, met een prachtige geschiedenis.

Henk heeft er altijd bewust voor gekozen niets te doen met sociale media, en advertenties doet hij ook al tijden niet meer, maar hij zei dat hij eens op zoek zou gaan naar oude foto’s. We hebben dus goede hoop op een welverdiend vervolg.

Voor nu rest ons niets dan Henk en Anneke te bedanken voor die veertig jaar. Sies Mode stond altijd als een huis. Dat is een mooie prestatie. En we zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar de opvolgers. Het is een toplocatie in de stad. De details verschijnen zeer binnenkort op www.sinke.nl.

Foto Henk 2016: Remco Potter
Krantenknipsels 1985 en 1999: Krantenbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland


Delen op