Geplaatst op 25 juni 2019

Michel Louws terug in de Timmerfabriek

Als we zoeken in de archieven van Wij zijn De Stad komen we de naam Michel Louws maar één keer tegen. Éen keer! Toen ging het over zijn rol tijdens de opstartfase van de keuken van Hard en Ziel, vorige zomer.

Zo weinig vermeldingen? Da’s toch tamelijk krankjorum, want deze man, beste mensen, rekenen we wel tot de sterren van de stad Middelburg.

Dát we deze culinaire held hier niet vaker belicht hebben ligt echter niet alleen aan ons. Samen met zijn lief en partner Marianne van Ombergen woont, werkt en zwerft hij ieder jaar maandenlang in en door Nieuw-Zeeland, met zo nu en dan uitstapjes naar andere continenten. In de zomer zijn de twee meestal wél in Middelburg, maar wat doen ze dan? Dan werken ze dus in die andere stad. Daar maken ze heel Walcheren gek met hun kook- en serveerkunsten in de Timmerfabriek Vlissingen.

Aanstaande donderdag begint het feest daar weer. Daarom maakte Pim van den Berge deze promo. We delen ‘m met alle plezier. Ook al omdat in het team van Chef Louws nog veel meer Middelburgers zijn te vinden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van klinkende namen als Remco Elshout en Ilse van der Meer? Da’s een goed stel hoor!

Zij zijn De Stad. In die Andere Stad.

Eet smakelijk!

timmerfabriekvlissingen.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/bijna-open-hard-en-ziel-het-eetcafe-van-paskal-jakobsen-en-edwin-vinke/

www.omroepzeeland.nl/nieuws/51858/Zeeuwse-kok-in-Masterchef-Nieuw-Zeeland

edwinmijnsbergen.nl/2008/03/eten-bij-een-ster-de-tong-gestreeld-in/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg