Geplaatst op 18 mei 2019

Michel van de Linde over Stadsfeesten Middelburg 2019

Over drie weken beginnen de Stadsfeesten Middelburg! Nu overal de posters en flyers beginnen op te duiken wordt het tijd om er hier ook ook eens wat meer over te vertellen, want het weekend van 7 t/m 10 juni wordt er eentje om niet te vergeten.

Sinds de vorige zomer hebben we met grote regelmaat gesproken met de mannen van de organisatie. Daarom hadden we al behoorlijk goed zicht op alle plannen. Maar toen we gisteren, in de trouwzaal van het Stadhuis, het woord gaven aan Michel van de Linde, hoorden we toch nog dingen die we niet wisten. De website is nog niet live, maar dat gaat niet lang meer duren hoor. Daar kan je straks het gehele programma bekijken. Maar voor nu verwijzen we nog even naar de Facebookpagina van de feesten.

Michel benadrukte gisteren meerdere keren dat de organisatie eigenlijk in handen is van alle deelnemers samen, onder de paraplu van de Stadsfeesten zelf. Zo organiseert Middelburgse Zomertuin drie dagen lang een feest bij de Seismolen, onder de noemer Zomertuin XXL, verzorgt De Spot 80’s Verantwoord l Stadsfeesten Middelburg, de Spot (een bijzonder editie op Plein 1940), het team van Pokoe een puik feest bij Kloveniersdoelen, ga zo maar door. Als een volleerd trouwambtenaar doet Michel in dit filmpje z’n best om ons alvast een indruk te geven.

We komen er nog op terug natuurlijk, maar je kunt het, qua onvergetelijk, maar alvast in de agenda hebben staan! 7 t/m 10 juni dus.

stadsfeestenmiddelburg.nl/


Delen op