array(1) {
  [0]=>
  int(36399)
}

Middelburg is heet, qua ondernemen

Hadden we al eens gezegd dat Middelburg best heet is, qua ondernemen? Dat kun je al constateren op basis van de nieuwtjes die hier het afgelopen jaar verschenen, maar er zijn meer signalen. Onlangs was iemand bijvoorbeeld op zoek naar een loods, voor zeer tijdelijk gebruik. We vroegen een beetje rond bij mensen die daar verstand van hebben maar we kregen nul op rekest. Verkocht, verhuurd, moeilijk, moeilijk.

En dan zijn er nog al die nieuwtjes waar we, om verschillende redenen, nog niet over schrijven. Zo zit er nog een reeks verhuizingen van winkels aan te komen, waar we nog even niks over publiceren uit respect voor contractonderhandelingen en nog niet ondertekende vergunningsaanvragen. We hebben van omwonenden ook gehoord van die brief, waarin staat dat het complex aan Achter de Houttuinen waarschijnlijk een zorgcomplex wordt, maar dat is nog niet definitief bevestigd. Daar komen we nog op terug, als we het zeker weten.

En dan, tot slot, de signalen online. Twee weken geleden twitterden we over de vacatures bij Bever en La Place, voor nieuwe vestigingen in Middelburg (zie ook https://www.werkenbijlaplace.nl). Voor Bever wordt het de eerste vestiging in Zeeland, voor La Place is het een soort doorstart, 3,5 jaar na de sluiting aan het Podium. Maar wáár de bedrijven zich precies zullen gaan vestigen, dat weten we nog niet. Zodra dat wel het geval is zullen we het natuurlijk melden!

Foto: https://www.linkedin.com/company/la-place-restaurants/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Stadscamping Zeeland opent in Middelburg deze zomer
Stadscamping Zeeland opent in Middelburg deze zomer

Goed nieuws: vanaf deze zomer heeft Middelburg weer een stadscamping, op de oude locatie aan de Koninginnelaan 55! Gisteren werden we al getagged in een bericht van de pagina Stadscamping […]

9 mrt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg, maart 2017
Middelburg, maart 2017

Middelburg, maart 2017. Foto: Toby Hamelink

10 mrt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: Bloemen van Koen is geopend!
Video: Bloemen van Koen is geopend!

Zijn we even een weekje weg, opent Koen snel zijn kiosk Bloemen van Koen op de Markt. De floeperd! Maar zonder dollen: de zaak is sinds vorige week geopend. We […]

10 mrt 2017