Geplaatst op 08 maart 2017

Middelburg is heet, qua ondernemen

Hadden we al eens gezegd dat Middelburg best heet is, qua ondernemen? Dat kun je al constateren op basis van de nieuwtjes die hier het afgelopen jaar verschenen, maar er zijn meer signalen. Onlangs was iemand bijvoorbeeld op zoek naar een loods, voor zeer tijdelijk gebruik. We vroegen een beetje rond bij mensen die daar verstand van hebben maar we kregen nul op rekest. Verkocht, verhuurd, moeilijk, moeilijk.

En dan zijn er nog al die nieuwtjes waar we, om verschillende redenen, nog niet over schrijven. Zo zit er nog een reeks verhuizingen van winkels aan te komen, waar we nog even niks over publiceren uit respect voor contractonderhandelingen en nog niet ondertekende vergunningsaanvragen. We hebben van omwonenden ook gehoord van die brief, waarin staat dat het complex aan Achter de Houttuinen waarschijnlijk een zorgcomplex wordt, maar dat is nog niet definitief bevestigd. Daar komen we nog op terug, als we het zeker weten.

En dan, tot slot, de signalen online. Twee weken geleden twitterden we over de vacatures bij Bever en La Place, voor nieuwe vestigingen in Middelburg (zie ook www.werkenbijlaplace.nl). Voor Bever wordt het de eerste vestiging in Zeeland, voor La Place is het een soort doorstart, 3,5 jaar na de sluiting aan het Podium. Maar wáár de bedrijven zich precies zullen gaan vestigen, dat weten we nog niet. Zodra dat wel het geval is zullen we het natuurlijk melden!

Foto: www.linkedin.com/company/la-place-restaurants/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg