Geplaatst op 25 januari 2016

Middelburg op de Vakantiesalon Vlaanderen

Die Lange is overal. Wij wisten het eerlijk gezegd niet eens, maar Middelburg is al sinds 2005 aanwezig op de Antwerpse vakantiebeurs ‘Vakantiesalon Vlaanderen’. Dat is een samenwerking van vele partijen, variërend van Gemeente Middelburg en Zeeuws Museum tot Rondvaart Middelburg en Middelburg Rozenstad. Zelfs uit Arnemuiden gaan er ondernemers mee. Wij waren wel benieuwd of de aanwezigheid op zo’n beurs ook meetbare vruchten afwerpt en vroegen dat na bij de Gemeente.

Dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Sinds de presentatie daar informeren veel meer Belgen naar Middelburg bij de Tourist Shop, en reizen zij ook daadwerkelijk af naar ons stadje. Misschien is er ook nog de invloed van evenementen als de finish van de Tour of de Giro, maar wat maakt het uit? Middelburg wordt onder de aandacht gebracht en dat is toch gewoon prima? Zo zijn we ook beetje De Stad voor onze Zuiderburen.

Zie ook het artikel van de Bode op internetbode.nl/middelburg/middelburg-samen-met-touristshop-op-vakantiesalon-in-antwerpen-298212 en de pagina van de beurs zelf op www.vakantiesalon-vlaanderen.com

Foto’s: Beeldbank Middelburg/Gemeente Middelburg

Tags:

Delen op