array(1) {
  [0]=>
  int(32934)
}

Middelburg schoon

Echt grappig is het natuurlijk niet, maar we zaten toch even te gniffelen, toen we vanochtend bij Omroep Zeeland lazen dat Goes, Middelburg en Vlissingen dit jaar meedoen aan de verkiezing Schoonste winkelgebied van Nederland. “Dat onderzoek moet dan wel goed getimed worden”, dachten we alleen maar. Waarom? Omdat we regelmatig iets lezen over het vuilnisbakkenprobleem in het centrum.

Vorige week kregen we bijvoorbeeld een berichtje van Gina Doorenbosch. Ze stuurde ons deze foto, en schreef:

“Elke ochtend loop ik vroeg in de ochtend mijn pup uit te laten met een poepzakje in mijn hand zoals het hoort als hondeneigenaar en als trotse inwoner van de binnenstad. Sinds dat de nieuwe vuilnisbakken er staan is het mooie loopje er voor mij een beetje af. Mijn mooie straatbeeld van mijn geliefde binnenstad is de laatste maanden een gore bende. Elke ochtend weer! Of de gemeente moet harder werken om de bakken tussendoor te legen of zo snel mogelijk een andere oplossing vinden. Is dit mijn stad?”

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Nieuwe videobeelden van Middelburg in 1930
Nieuwe videobeelden van Middelburg in 1930

Tof! Nieuwe videobeelden van Middelburg in 1930. Gemeente Middelburg kreeg een mail van Ruud Bijnen van Trigger BV. Hij schreef: “Beste mensen, Wij digitaliseren vele soorten beeldmaterialen en soms krijgen […]

3 aug 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Miezeren is goed voor de stad
Miezeren is goed voor de stad

Zomer in Zeeland, omgeving Lange Delft 3 augustus, 13.30 uur. Miezeren is goed voor de stad en voor de parkeergarages. Allemaal afgeladen!

3 aug 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Het kroeggevoel van de Doperse Herberg
Het kroeggevoel van de Doperse Herberg

Je ziet het bord iedere eerste donderdag van de maand staan, voor het gebouw van de Doopsgezinde Gemeente in de Lange Noordstraat. Hoe lang dat bord er al staat weten […]

3 aug 2016