Geplaatst op 30 oktober 2015

Middelburg slaapt nooit

Slaapt Middelburg dan nooit eens? Welnee! Ook dit weekend gebeurt er weer van alles.

Vanavond onder meer Pieter Jouke in Spiegeltheater Arduin en Erwin Nyhoff in Schouwburg Middelburg. In Café Schuttershof is de Pre Party van Muziekfestival Hrieps, Bar American gaat los met een Halloween Party en in ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant zingt Nienke Kingma.

Morgen speelt in Cafe ut babbelaertje Deep Purple Tribute Stormbringer, Behind the Mirror in De Spot en Gijs Teuwsen in Café De Zaak. Hart Van Middelburg doet een rondje Hollands met Marco en Ruud, en bij Cafe die lange is het die avond tijd om Halloween te vieren.

Zondag is het de eerste van november, dus weer Koopzondag in Middelburg. De Kunst en Cultuurroute Middelburg staat in het teken van de Poëzie. In ’t Schuttershof is het die middag Jazzy Sunday met Raymond Tomasoa en Mojam feat. Rebecca Tasma, in Desafinado Jazz Eetcafe een sessie van de Zeeuwse Muziekschool en in Braai-Tapperij “De Mug” is het dan vast ook weer jammen geblazen.

We noemen maar een paar dingen die we links en rechts tegenkwamen. Heb je ook een mooi evenement? Laat het gerust weten in een reactie hier!

Goed weekend allemaal! #WijzijnDeStad

www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

Tags:

Delen op