Geplaatst op 20 december 2019

Middelburg Winterstad: de agenda van 20 t/m 22 december 2019

Ho, ho, ho! Die agenda van Middelburg Winterstad puilt uit zeg. We kunnen onmogelijk alles belichten. Kijk dus vooral zelf op wijzijndestad.com/agenda/, op het gemakje. Maar toch even een paar highlights en dan vooral de evenementen die Middelburg niet wekelijks heeft.
 
Allereerst is het goed om te weten dat a.s. zondag een extra koopzondag is. Ideaal, zo kort voor de feestdagen. Ook mooi: vanaf dinsdag 24 december tot en met donderdag 2 januari is het parkeren in heel de stad GRATIS. Meer daarover op de website van Gemeente Middelburg.
 
Vandaag begint de wintermarkt, naast de ijsbaan van Zeeland houdt van schaatsen. Die loopt door tot de 30e. Op de 23e is er ook een kleine foodmarkt, met bekende gezichten van de Weekmarkt. Ook handig!
 
Heel veel Kerstvermaak in het Hofje onder de Lange Jan dit weekend. Kerstevent Middelburg 2019 begint vandaag al, met de opening van de levende Kerststal. Verder ook een musical, livemuziek en nog veel meer.
 
Het Kerstzingen op de Markt 2019, zondagavond bespraken we eerder deze week al. Kun je zingen? Zing dan mee!
 
En zo is er nog veel meer muziek, van We Swing You A Merry Christmas tot DJ’s, bands en Silent Disco. Daar kun je vanuit een van die vele kerstborrels zó naartoe.
 
Weekmarkt Middelburg stond gisteren voor de laatste keer dit jaar op de Markt. We deden een rondje langs 24 ondernemers. Dat was een feestje vol mooie wensen en bedankjes. Jullie ook bedankt, mensen van de Markt. Tot volgend jaar!
Filmpje:
 
Meer lezen:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg