Geplaatst op 27 oktober 2017

Middelburg Winterstad: De smaek van winter en wijn festival

Het Damplein is Helemaal Het Einde! Wat dan, wat dan? Welnu: vanmiddag zijn we bijgepraat door Koen Funk die al een tijdje druk is met de voorbereidingen van het Winter bierfestival Middelburg. We wisten al dat het festival dit jaar groter wordt en langer zal gaan duren maar pas vandaag leerden we dat er gewoon een heel nieuw festival bijkomt, op zaterdag 9 december:

De smaek van winter en wijn festival

Koen organiseert dit tweede festival samen met Gerard van Keken, die we al kennen van onder meer het Middelburg Wijnfestival. We komen later nog terug op de details maar denk aan een prachtige dag vol mooie wijnen maar ook stamppotten en andere wintergerechten met een twist, van alle horecabedrijven aan het Damplein. Delicatessen, fondue, alles!

De kans is ook groot dat Ilona en Stephan Pos, van het RTL-programma Helemaal Het Einde, die dag ook zullen komen, met hun Posecco van de Familie Pos Collection. Mogelijk maakt RTL die dag ook opnames. Zodra dat zeker is horen we het van Koen en Gerard.

Wil je op de hoogte blijven van de plannen? Volg dan de Facebookpagina van het festival op www.facebook.com/desmaekvanwinterenwijn. Kaarten kun je vanaf nu bestellen via desmaekvanwinterenwijn.nl

Goed weekend!

Foto: De Familie Pos Fanpage

Helemaal Het Einde: www.rtl.nl/gemist/helemaal-het-einde/

Update 29 oktober: De familie kan helaas toch niet in Nederland zijn op 9 december. Ze zullen er wel zijn via een live-stream vanuit Chili. Zie Facebook.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg