Geplaatst op 29 oktober 2016

Middelburg Winterstad: welkom terug, oliebollenkramen!

Daar zijn de oliebollenkramen weer! Dan weet je tenminste zeker dat het winterse feestgedruis weer voor de deur staat. Marie-jose Roels, van In Den Oliebol, verraste ons met een nieuwe kraam, die goed past in de sferen van Middelburg Winterstad.

Ze was gisteren nog druk bezig met de inrichting van de kraam, maar we zijn haar, als kersvers VOM-lid, natuurlijk wel even gaan begroeten. We kwamen ook nog te spreken over haar standplaats. Die stond de afgelopen maanden een paar keer ter discussie, als het ging over de activiteiten op Plein 1940 in de winter. Het leek het soms net of Marie-José van geen wijken wil weten.

Nou, ze staat er echt wel voor open om de kraam een slag te draaien, zeker als er op het plein mooie dingen worden georganiseerd en er een loop ontstaat. Want ze is natuurlijk wel blij met haar huidige A-locatie en de toevallige passanten die daar bij horen.

Voor de N8vdN8 gaat dat overigens niet meer lukken. De nieuwe kraam heeft geen wielen. Maar we willen maar zeggen: met een beetje dialoog is er meer mogelijk dan er soms gesuggereerd wordt.

Gerelateerd:
Word lid van Wij zijn De Stad, dat helpt.
wijzijndestad.com/2015/11/13/word-lid-van-wij-zijn-de-stad-dat-helpt/


Delen op