Geplaatst op 16 augustus 2017

Middelburger Bekir scoort met Liefde in Overvloed

“Schat, ik weet niet wat je met me doet….”

Het is een verdomd aanstekelijk nummer, dat Liefde in overvloed van Bekir. We hadden het tot afgelopen weekend nog niet gehoord, totdat Yanick Bostelaar ons erop wees. Hij vertelde dat Bekir op 1 stond in de Netherlands Viral 50 van Spotify én dat Bekir Kolic een Middelburger is (die inmiddels woont en werkt in de regio Utrecht-Amsterdam).

Dat soort dingen vinden we altijd leuk. Bekir vond het prima om even af te spreken bij Seventy-Seven. Daar troffen we hem gistermiddag. Ondanks het feit dat we elkaar nog niet kenden waren er woorden in, uhm, overvloed. Wat een leuk gesprek was het! De 20-jarige Bekir vertelde over zijn liefde voor Middelburg, over zijn achtergrond, zijn opleiding aan de Herman Brood Academie en natuurlijk over zijn eerste uitgebrachte song, die het meteen zo lekker doet. Het staat inmiddels niet meer op 1 in de genoemde Spotifylijst, maar het verhaal is nog niet klaar hoor; de kans is groot dat een paar grotere radiozenders het nummer vanaf vandaag gaan oppikken. We zijn benieuwd!

Bekir werkt ondertussen hard aan nieuwe muziek en projecten (hij schrijft ook teksten en muziek voor anderen). Hij krijgt daarbij alle ondersteuning van Neerlands Dope en Akwasi Owusu Ansah.

Kortom mensen, van deze Middelburger gaan we ongetwijfeld nog veel horen de komende jaren. Bekir, we weten niet wat je met ons doeeeeeeeet 🙂

Luisteren via Spotify.

Kijken en luisteren via YouTube.

Bekir op Insta.


Delen op