Geplaatst op 14 februari 2018

Middelburger Leroy Dilano Ponnuthurai rappend en vloggend in PyeongChang

Hebben jullie het gezien in de Volkskrant gisteren? Er stond een artikel in over Leroy Dilano Ponnuthurai, een Middelburger die ‘al rappend en vloggend backstage is bij Medal Plaza’ in PyeongChang:

Een citaat uit dat artikel:

“De Zeeuw rapt in het Engels. Met een Marokkaanse moeder en een Tamil als vader stond Ponnuthurai altijd al met één been in het buitenland. Volgend jaar wil hij een master gaan doen in Zweden en met zijn Zuid-Afrikaanse verloofde wil hij ooit naar Nieuw-Zeeland emigreren. Hij is ook blij met Middelburg hoor, maar de wereld is zo veel groter. ‘Ik ben zo blij om hier te zijn en te mogen bijdragen aan zo’n groot event’, zegt hij. Als we afscheid nemen, wil hij graag nog iets zeggen over zijn motivatie. ‘De wereld heeft meer unity en respect nodig’, zegt Ponnuthurai. ‘Dat is waarom ik muziek maak.'”

Vandaag deelde Hermen Mulder links naar de video’s van Leroy in de groep ‘Middelburg’. Dat deed ons beseffen dat Leroy ons eerder ook al eens mailde over videomateriaal van This is Vanilla en Middelburg Winterstad. En pas nu begrijpen we ook dat Urban Umbrella ook bij dit project is betrokken. Mick Jansen liet ons net weten dat UU vernieuwende sport en games ook een platform wil gaan geven, en een van de video’s van Leroy maakte. De cirkel is weer rond!

De video’s zijn te vinden via www.youtube.com/channel/UC0yVssU4iUMFY4o8Mwc-7eg

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/kennismaken-met-urban-umbrella-een-mooi-collectief/

Foto: Leroy Dilano Ponnuthurai


Delen op