array(3) {
  [0]=>
  int(26362)
  [1]=>
  int(41068)
  [2]=>
  int(41069)
}

Middelburgs horecanieuws: Gasterij 51 opent in de Langeviele, in juni

Wat zou de Middelburgse horeca toch zijn zonder dynamiek? We verwachten dit jaar nog allerlei leuke ontwikkelingen te kunnen brengen.

Het eerste nieuwtje gaat om het voormalige Café de Geere. Daar krijgen we al maanden vragen over. Dat er inmiddels van alles gebeurt zal maar weinigen ontgaan zijn.

We kunnen nu eindelijk melden dat er diverse gegadigden voor waren, maar dat René-Michel Gerritsen, ook eigenaar van Eetcafé De Zwarte Ruiter op het Witte Paart, de nieuwe uitbater zal worden. Gasterij 51 wordt de nieuwe naam van het eetcafé.

René-Michel wilde al langer ook naar ‘de andere kant van de Markt’ en heeft zijn plekje nu gevonden. Op de details komen we later nog terug uiteraard. Vooralsnog behoudt hij de Zwarte Ruiter ook, maar als er serieuze gegadigden zijn voor een overname van die mooie zaak op de Dam, dan staat hij daar zeker voor open.

Hoe dan ook: een nieuw leven, een nieuw concept en een nieuwe inrichting voor Langeviele 51. René-Michel mikt op een opening begin juni. Hoera!

Volgende verhalen

Afbeelding #005 voor het verhaal Dodenherdenking Middelburg 2021: de kranslegging op het Abdijplein
Dodenherdenking Middelburg 2021: de kranslegging op het Abdijplein

Noem de namen. Fluister, schreeuw al luistert bijna niemand meer. De velden blijven volgekruist tot aan de horizon; onder dezelfde noemer één voor één verwoord. Wie noemt de naamlozen? Na […]

4 mei 2021
Afbeelding #001 voor het verhaal Middelburgs stadhuiswerk, ooit
Middelburgs stadhuiswerk, ooit

Heerlijk, dit soort plaatjes! We kregen deze beelden van Wilbert Stroo, die ze op zijn beurt weer kreeg van medewerkers van Van Seumeren. We zien de Markt die nog lang […]

4 mei 2021
Afbeelding #001 voor het verhaal Make Their Memory Shine: samen de struikelstenen van Middelburg oppoetsen
Make Their Memory Shine: samen de struikelstenen van Middelburg oppoetsen

Make Their Memory Shine! Het is vandaag, 4 mei, een mooie dag om struikelstenen te poetsen. Dat vond Anna-Maria Nooy ook. Ze kwam recent in contact met het initiatief ‘Make […]

4 mei 2021