Geplaatst op 16 oktober 2017

Middelburgse dames in boek ‘Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje’

Zij zijn De Stad!

Volgende week presenteren Rachelle Verhage en Johan Katerberg hun boek ‘Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje’. In dat boek interviewt Rachelle, die we natuurlijk kennen van De ZeeuwZe.nl, 22 prachtdames uit Zeeland. Johan maakte de foto’s.

Wij waren ook van harte welkom om naar die besloten presentatie te komen, maar dat feestje wordt in Vlissingen gevierd, dus dan weet je het weer wel. Grapje natuurlijk, maar we zijn er niet bij waarschijnlijk.

Maarrrr: we waren erg benieuwd of er ook Middelburgse dames in het boek staan. Nou, reken maar. Van de week trommelde Rachelle die dames op, zodat wij wat foto’s konden maken op het Abijplein. Wat een vrolijk gezelschap! Behalve Rachelle en Johan zelf: Marcia Smeding en haar dochter Nova Sue, Connie de Lange, Margot Verhaagen, Neryna Marynissen, Mandy Leenpoel en, op de valreep, Nina Kulisic.

We hadden natuurlijk weer geen plan en we beseften eens te meer dat je portretten gewoon over moet laten aan pros als Johan. We klikten meer dan 150 keer op dat telefoontje, maar met bijna iedere foto is wel iets mis. Dan heeft die weer de ogen dicht, dan is dit of dat weer bewogen. Reden te meer om straks gewoon voor het boek te gaan. Voor 15 euro weet je alles!

Een filmpje over het drukken van het boek kun je bekijken op www.facebook.com/zeeuwze/videos/1196688473810426/

Het boek online bestellen kan via www.zeeuwze.nl/de-zoektocht-bestellen/

Meer werk van Johan is te vinden op www.johankaterberg.com


Delen op