Geplaatst op 20 april 2019

Middelburgse ondernemers door de lens van Scalda-studenten

In januari schreven we over de samenwerking tussen de VOM en Scalda. In dat bericht riepen we Middelburgse ondernemers ook op om zich aan te melden voor video’s die studenten van Company 2 Learn (een studentenbedrijf van alle opleidingen van Zakelijke Dienstverlening van Scalda) zouden gaan maken.

De studenten zijn in februari en maart enthousiast aan de slag gegaan, en gingen in gesprek met Digna van SalonDignity, Peter van Jamin, Marco van het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire zaken, Cas van Zeeuwse Streken en Simon van Cinema Middelburg. We hebben de video’s samengevoegd en gedeeld via YouTube:

youtu.be/YCTbwbmxgh4

We hadden eigenlijk gedacht dat de studenten zouden gaan voor vlogs, waarbij ze zelf ook veel in beeld komen, maar bij de presentatie vorige week legden ze uit dat ze juist goed hebben gekeken naar de opdrachtgever, en daarom kozen voor een combinatie van beeld en tekst. Goed gedaan!

Onze duimpjes omhoog voor Danisha van de Vijver, Jasmijn van Dijk, Victoria Hudakova, Wessel van Wijk, Evana Eikenhout en Marilisa van Dijk! Bedankt!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/vom-en-scalda-zoeken-samenwerking-rondom-stageplaatsen-bij-ondernemers/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg