array(4) {
  [0]=>
  int(40877)
  [1]=>
  int(40878)
  [2]=>
  int(40879)
  [3]=>
  int(40880)
}

Miss Etam Middelburg sluit definitief, na 41 jaar

Wat spijtig. Na 41 jaar in Middelburg gevestigd te zijn geweest is het over en uit voor Miss Etam in de Lange Delft. Afgelopen zaterdag was de laatste verkoopdag, vanochtend is de winkel leeggeruimd.

Hoe het precies allemaal zit met Miss Etam weten we niet, maar het is al veel langer onrustig binnen het bedrijf, met overnames en meer van dat. Enig duiding is onder meer te vinden bij FashionUnited NL en De Ondernemer.

Op de website van het bedrijf, dat al 96 jaar bestaat, wordt niet veel gemeld, alleen dat er wordt gewerkt aan een doorstart en dat er voorlopig niets online besteld kan worden.

Van medewerkster Miranda begrepen we dat er voor haar een einde komt aan een loopbaan van 22 jaar bij de winkel, maar dat zij in ieder geval weer een nieuwe werkgever heeft gevonden. Gelukkig maar.

Via de app kregen we ook al de vraag of er nieuwe gegadigden zijn voor het pand. Daar hebben we nu nog geen antwoord op.

Sterkte voor alle medewerkers!

Gerelateerd:

Promiss Middelburg definitief gesloten

Niet goed

Volgende verhalen

Afbeelding #004 voor het verhaal Zeeuwse Parels: vijf Zeeuwse toprestaurants te gast in Middelburg
Zeeuwse Parels: vijf Zeeuwse toprestaurants te gast in Middelburg

Dat de Horeca de wanhoop nabij is hoeven we niemand meer te vertellen. De hele sector wankelt. Als je via Google Nieuws zoekt op ‘horeca’ wordt je overladen met recente […]

30 nov 2020
Afbeelding #002 voor het verhaal Dicht, maar niet uit beeld
Dicht, maar niet uit beeld

Keihard gesloten zijn, maar toch de moeite nemen de Markt nóg wat sfeervoller te maken. Da’s tof, Grand Café Brooklyn! 🌟

1 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zeeu(uw)post: ‘Deesen saak dient op het secreetsten gehouden te worden.’
Zeeu(uw)post: ‘Deesen saak dient op het secreetsten gehouden te worden.’

In het Zeeuws Museum vertelde Johan Francke van de ZB ons over Het plan van Hogguer & De Galz voor een illegale slavenreis via Angola naar Saint-Domingue, in 1781. Vlak […]

1 dec 2020