Geplaatst op 29 november 2019

Modern Body Studio Angie verhuist naar de Segeersstraat in januari

Jawel! Weer een nieuwtje dat naar buiten kan: er is een nieuwe bestemming voor het pand aan Segeersstraat 26, waar bijna vier jaar na de sluiting van de winkel de naam ‘Diva’ nog altijd op de gevel prijkt!
 
Wat gaat er gebeuren dan? Welnu: in januari hoopt Modern Body Studio Angie op dat adres te heropenen. Angie zit nu nog op de Veerseweg. We wisten hier al geruime tijd van, omdat het nieuws heel kort online stond, toen de verhuur van het pand een feit was, maar Angie hadden we nog niet gesproken.
 
Woensdag spraken we af in de Segeersstraat, waar een dolblije Angie vertelde dat het allemaal wat sneller was gegaan dan ze dacht, maar ook dat ze geen moment heeft getwijfeld omdat het de welbekende droom is die uitkomt. Samen met tatoeëerder Lukasz Bunar werkt ze nu zes jaar naar tevredenheid op de Veerseweg maar ze had behoefte aan meer ruimte én ze wilde graag naar een meer centrale locatie.
 
Vandaag heeft ze de sleutel gekregen. Ze zal zich nu eerst op de verbouwing storten, en op de inrichting van het pand. Op haar Facebookpagina zal ze regelmatig updates plaatsen. Wij komen er uiteraard ook nog op terug, tegen de tijd dat opening nadert.
 
Tof ook voor de Segeersstraat dit. InMiddels straks naar nummer 24, Angie naar 26 en dat nieuws over de overburen zal zo zachtjes aan toch ook wel eens naar buiten komen? Hoe dan ook: dynamiek!
 
Gerelateerd:
 
 
 
 

Delen op