array(3) {
  [0]=>
  int(9437)
  [1]=>
  int(9438)
  [2]=>
  int(9439)
}

Modern Body Studio Angie verhuist naar de Segeersstraat in januari

Jawel! Weer een nieuwtje dat naar buiten kan: er is een nieuwe bestemming voor het pand aan Segeersstraat 26, waar bijna vier jaar na de sluiting van de winkel de naam ‘Diva’ nog altijd op de gevel prijkt!

 

Wat gaat er gebeuren dan? Welnu: in januari hoopt Modern Body Studio Angie op dat adres te heropenen. Angie zit nu nog op de Veerseweg. We wisten hier al geruime tijd van, omdat het nieuws heel kort online stond, toen de verhuur van het pand een feit was, maar Angie hadden we nog niet gesproken.

 

Woensdag spraken we af in de Segeersstraat, waar een dolblije Angie vertelde dat het allemaal wat sneller was gegaan dan ze dacht, maar ook dat ze geen moment heeft getwijfeld omdat het de welbekende droom is die uitkomt. Samen met tatoeëerder Lukasz Bunar werkt ze nu zes jaar naar tevredenheid op de Veerseweg maar ze had behoefte aan meer ruimte én ze wilde graag naar een meer centrale locatie.

 

Vandaag heeft ze de sleutel gekregen. Ze zal zich nu eerst op de verbouwing storten, en op de inrichting van het pand. Op haar Facebookpagina zal ze regelmatig updates plaatsen. Wij komen er uiteraard ook nog op terug, tegen de tijd dat opening nadert.

 

Tof ook voor de Segeersstraat dit. InMiddels straks naar nummer 24, Angie naar 26 en dat nieuws over de overburen zal zo zachtjes aan toch ook wel eens naar buiten komen? Hoe dan ook: dynamiek!

 

Gerelateerd:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-modern-body-studio-angie-in-middelburg/ 

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/de-gifbeker-is-nog-niet-leeg/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/inmiddels-verhuist-van-de-lange-delft-naar-segeersstraat-24/

 

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Plantenwinkel Start with Dirt geopend in de Langeviele in Middelburg
Plantenwinkel Start with Dirt geopend in de Langeviele in Middelburg

Vanochtend is de tweede vestiging van plantenwinkel Start with Dirt geopend aan Langeviele 66! Twee uur na de opening gingen we op bezoek voor een beetje tekst en uitleg van Sandra en […]

30 nov 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Verloting: 5 x 2 vrijkaarten voor het Winterbierfestival Middelburg, editie 2019
Verloting: 5 x 2 vrijkaarten voor het Winterbierfestival Middelburg, editie 2019

Over twee weken is er weer een editie van het Winterbierfestival, op het Damplein! Net als in voorgaande jaren mogen wij 5×2 toegangskaarten (inclusief 2 consumpties p.p.) verloten voor Winter Bierfestival […]

1 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kapsalon Sohair heropend in de Vlasmarkt in Middelburg
Kapsalon Sohair heropend in de Vlasmarkt in Middelburg

Karwan Abdullah zei het al in juni, toen Beauty Studio Middelburg net was geopend: er zou nog veel meer gaan gebeuren in het pand aan Vlasmarkt 53, op de hoek […]

1 dec 2019