Geplaatst op 18 mei 2017

Moet Wij zijn De Stad professionaliseren?

Wij houden wel van een discussie op z’n tijd. Zeker als het over Wij zijn De Stad – Middelburg zelf gaat. Vanmiddag kwam het erover te spreken en eerder ook al menigmaal: zouden we er goed aan doen om eens wat professionelere spullen te gebruiken voor onze stukjes?

Nu zit er gewoon een iPhone 6s in onze zak en daar doen we alles mee. Op de laptop koppelen we opgenomen beelden nog wel eens aan elkaar met iMovie, maar veel verder dan dat gaat het niet. We doen maar een dotje. Het gevolg is dat beelden regelmatig schokkerig zijn, muziekjes niet kloppen en gevoerde gesprekken ook nogal amateuristisch zijn, of in ieder geval onvoorbereid. Over de kwaliteit van foto’s en video’s hebben we het dan niet eens.

De grote vraag is of we meer bereiken als we gaan werken met een GoPro (bijvoorbeeld), of met mensen aan onze zijde die hier wel werk van maken? Wij vinden het zelf wel fijn, om als een sloddervos te werken, maar staan altijd open voor suggesties. Daarom de vraag aan jullie: wat vinden jullie van dat broddelwerk van ons? Moeten we daar iets aan doen?

#Julliezijnhetantwoord

NB: reacties op de vraag zijn te lezen onder het bericht op Facebook.


Delen op