array(3) {
  [0]=>
  int(41168)
  [1]=>
  int(41169)
  [2]=>
  int(41167)
}

Mooi: COCO Shoe Store gaat uitbreiden

Prachtig popelnieuws! Er is een nieuwe bestemming voor het pand aan Lange Delft 127-129: COCO SHOE STORE gaat daar fors uitbreiden in 2021! Het pand stond ongeveer een jaar leeg, na de verhuizing van InMiddels, naar de Segeersstraat.

Diedre, de jongste dochter van de familie Wassink bevestigde het gerucht drie weken geleden al, toen we navraag deden, maar vroeg ons toen wel om nog heel even te wachten met publicatie. Dat vinden we nooit een probleem, maar we brengen zulke nieuwtjes graag, vandaar: popelnieuws.

Diedre vatte de plannen in een berichtje zelf uitstekend samen, dus we citeren maar gewoon even:

“We gaan uitbreiden in ons assortiment, in alle mooie en leuke dingen die we tegenkomen. In het verleden zijn we vaak tegen het probleem aangelopen dat we eigenlijk te weinig oppervlakte hebben om al dat leuks te presenteren en dat we hierdoor ook dingen moesten laten schieten tijdens de inkoop.

Maar de stap hangt ook samen met onze visie op de toekomst. Dat meer winkelruimte een belangrijke rol gaat spelen bij ‘beleving’ en een ‘veilige winkelomgeving’. Wát de precieze invulling in het assortiment gaat worden, dat bewaren we nog even als verrassing.
Middelburg is een fantastische stad! Wij geloven in de stad, in het fysieke winkelen. En hebben nu dan ook de kans gegrepen om te doen wat we heel erg graag doen en waar we in geloven, en dat is samen de stad Middelburg nog gezelliger maken. We hebben er superveel zin in!”

Wij vinden het een mooie stap van COCO en vinden het mooi om te lezen en horen waarom Diedre, haar zus Geneviéve én broer Maickel deze sprong maken. We komen er tegen de tijd dat de verbouwing klaar is graag uitgebreid op terug. We zijn benieuwd naar de nieuwe winkel, maar ook naar de familie Wassink zelf. Doorgaans treden die persoonlijk liever niet al te veel op de voorgrond, maar bij zo’n mooie uitbreiding is er geen ontkomen meer aan, toch?

Succes met de verbouwing, team COCO!

Gerelateerde verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal InMiddels verhuist van de Lange Delft naar Segeersstraat 24
InMiddels verhuist van de Lange Delft naar Segeersstraat 24

Guusje weten dat de contracten gisteren zijn getekend: de zaak verhuist naar Segeersstraat 24, waar tot voor kort reisbureau VakantieXperts was gevestigd. InMiddels zal er de komende weken nog veel over communiceren […]

8 nov 2019

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom in Middelburg, 1907 en 1934
Welkom in Middelburg, 1907 en 1934

We weten dat deze materie niet aan iedereen is besteed, maar zelf worden we altijd nogal enthousiast van oude publicaties over Middelburg, die waren bestemd voor toeristen en andere geïnteresseerden. […]

8 dec 2020
Afbeelding #002 voor het verhaal Een hoog eerbetoon: de Lange Jan speelt Roller Coaster aanstaande donderdag
Een hoog eerbetoon: de Lange Jan speelt Roller Coaster aanstaande donderdag

In de categorie leuke dingen: nu Danny Vera op 1 staat in de Top 2000 zal zijn nummer Roller Coaster nog wel een paar keer te horen zijn deze maand. […]

8 dec 2020
Afbeelding #001 voor het verhaal Joris’ Kerstboom ook dit jaar vanuit Middelburg…in stilte
Joris’ Kerstboom ook dit jaar vanuit Middelburg…in stilte

Hè, wat? Was Joris Kerstboom gisteravond nu wéér in Middelburg, op het Abdijplein? Jazeker, ook dit jaar werden er opnames gemaakt voor het programma met Joris Linssen. De locatie was […]

8 dec 2020