array(3) {
  [0]=>
  int(41168)
  [1]=>
  int(41169)
  [2]=>
  int(41167)
}

Mooi: COCO Shoe Store gaat uitbreiden

Prachtig popelnieuws! Er is een nieuwe bestemming voor het pand aan Lange Delft 127-129: COCO SHOE STORE gaat daar fors uitbreiden in 2021! Het pand stond ongeveer een jaar leeg, na de verhuizing van InMiddels, naar de Segeersstraat.

Diedre, de jongste dochter van de familie Wassink bevestigde het gerucht drie weken geleden al, toen we navraag deden, maar vroeg ons toen wel om nog heel even te wachten met publicatie. Dat vinden we nooit een probleem, maar we brengen zulke nieuwtjes graag, vandaar: popelnieuws.

Diedre vatte de plannen in een berichtje zelf uitstekend samen, dus we citeren maar gewoon even:

“We gaan uitbreiden in ons assortiment, in alle mooie en leuke dingen die we tegenkomen. In het verleden zijn we vaak tegen het probleem aangelopen dat we eigenlijk te weinig oppervlakte hebben om al dat leuks te presenteren en dat we hierdoor ook dingen moesten laten schieten tijdens de inkoop.

Maar de stap hangt ook samen met onze visie op de toekomst. Dat meer winkelruimte een belangrijke rol gaat spelen bij ‘beleving’ en een ‘veilige winkelomgeving’. Wát de precieze invulling in het assortiment gaat worden, dat bewaren we nog even als verrassing.
Middelburg is een fantastische stad! Wij geloven in de stad, in het fysieke winkelen. En hebben nu dan ook de kans gegrepen om te doen wat we heel erg graag doen en waar we in geloven, en dat is samen de stad Middelburg nog gezelliger maken. We hebben er superveel zin in!”

Wij vinden het een mooie stap van COCO en vinden het mooi om te lezen en horen waarom Diedre, haar zus Geneviéve én broer Maickel deze sprong maken. We komen er tegen de tijd dat de verbouwing klaar is graag uitgebreid op terug. We zijn benieuwd naar de nieuwe winkel, maar ook naar de familie Wassink zelf. Doorgaans treden die persoonlijk liever niet al te veel op de voorgrond, maar bij zo’n mooie uitbreiding is er geen ontkomen meer aan, toch?

Succes met de verbouwing, team COCO!

Gerelateerde verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal InMiddels verhuist van de Lange Delft naar Segeersstraat 24
InMiddels verhuist van de Lange Delft naar Segeersstraat 24

Guusje weten dat de contracten gisteren zijn getekend: de zaak verhuist naar Segeersstraat 24, waar tot voor kort reisbureau VakantieXperts was gevestigd. InMiddels zal er de komende weken nog veel over communiceren […]

8 nov 2019

Volgende verhalen

Afbeelding #003 voor het verhaal Kerstballenfestival ZB vormt een mooie combinatie met de Alfabet Lichtjes Expeditie
Kerstballenfestival ZB vormt een mooie combinatie met de Alfabet Lichtjes Expeditie

De Alfabet Lichtjes Expeditie is op stoom! Gisteravond laat, in de koude mist, zagen we eerste ingerichte etalages al. Die zijn echt heel grappig. De PZC besteedt vandaag ook aandacht […]

9 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij geven weg: vijf Middelburgse Beursjes
Wij geven weg: vijf Middelburgse Beursjes

Joehoe! We mogen vijf Middelburgse Beursjes weggeven van de VOM. Dat doen we met alle plezier! Omdat het kan. Omdat het toch best een beetje feestelijk mag zijn deze maand. […]

9 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De boven- en achterkant van De Stad, vanaf het dak van Brooklyn
De boven- en achterkant van De Stad, vanaf het dak van Brooklyn

De stad weet het: we zijn dol op daken én we zijn dol op achterkanten. Wat een feest was het voor ons dan ook dat we gisteren even op het […]

9 dec 2020