Geplaatst op 10 november 2017

Mooi Figuur Middelburg in RTL’s ‘Nederland heeft het’, op 12 november

Begin dit jaar hadden we het voornemen om alle uitingen in de media over Middelburg te verzamelen. Nou, dat is dus een dikke faal geworden. De stad wordt vaak genoemd in kranten en op websites, maar ook in tijdschriften uit binnen- en buitenland, in specials én in televisieprogramma’s. Alles monitoren is alleen te doen als je er veel tijd in steekt. Dat gaat ons dan weer net iets te ver.

Maar aanstaande zondag komt Middelburg ook weer in beeld bij RTL, in het programma Nederland Heeft Het! We kregen vorige week een berichtje van Emmy Beuting. Zij runt samen met Robert Beuting Mooi Figuur, dat is gevestigd in de wijk Klarenbeek. Deze ‘praktijk voor afslanken, figuurcorrectie & ontspanning’ wordt in het programma belicht.

We hadden nog nooit gehoord van deze onderneming, dus we sprongen twee dagen later op de fiets om de praktijk te bekijken. In een mooi huis aan de Gerrit van der Veenstraat zagen we allerlei apparaten die we nooit eerder zagen. Afslankcabines, geautomatiseerde massagetafels en nog veel meer. Bij Mooi Figuur kun je zelfs terecht voor een besloten saunabezoek. We hadden er geen idee van werkelijk! Tijdens ons bezoek was de praktijk volop in bedrijf, daarom hebben we binnen geen foto’s gemaakt. Maar beelden krijg je zondag ongetwijfeld wél te zien bij RTL 4. Noteren in de agenda dus maar, als je nieuwsgierig bent. Of later terugkijken, die uitzending.

Meer informatie:

nederlandheefthet.tv/programma

www.afslankpraktijk-zeeland.nl


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg