Geplaatst op 25 oktober 2019

Mooi voor elkaar! De verfmengservice van Karwei Middelburg

Natuurlijk hebben onze woonwinkels en bouwmarkten dingen met elkaar gemeen, maar het zijn juist de verschillen die een dagje struinen over Woonboulevard Middelburg zo leuk maken.

Na het bezoek aan Praxis Middelburg, vorige week, gingen we nu op bezoek bij de buurtjes van KARWEI Middelburg. De twee winkels hebben zeker enige overlapping,maar bij Karwei ligt de nadruk minder op de hele grote verbouwingen en op sanitair, en juist meer op interieur en styling.

Tijdens ons bezoekje legde bouwmarktmanager Martine Weber uit dat meubels en woonaccessoires binnenkort nóg meer ruimte zullen krijgen. Om die reden zijn er ook werkzaamheden gepland om de winkel. Zo krijgen de vloeren binnenkort een nieuwe verflaag, om de meubels beter tot hun recht te laten komen.

We zoomden zelf niét in op de meubels van Karwei, maar op de verfmengservice van de winkel. Daar beloofde het namelijk extra druk te worden die dag, door een actie van Flexa. Druk was het inderdaad, maar omdat Martine zo vriendelijk was om bij te springen kregen we toch de kans om te praten met Marlon Zandbergen, die al dertien jaar in de Middelburgse vestiging werkt. Het grappige is dat hij in het verleden óók jaren voor Praxis werkte. Zo is deze Middelburger een zeer ervaren allrounder geworden, die problemen fluitend oplost. “Ik ga nu even een trucje doen.”

Marlon is ook ervaren in zijn omgang met mensen. Dat vindt hij dan ook het mooiste aan zijn werk. Het maakt hem niet uit op welke afdeling hij staat, zolang het maar tussen de klanten is. We zagen hem zelfs iemand knuffelen! Mooi voor elkaar, inderdaad 

www.karwei.nl/services-en-verhuur/verfmengservice

youtu.be/vO8JXUDRQhU


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg