Geplaatst op 13 februari 2020

Morgen, 14 februari 2020, de grote inzameling voor #WijzijnDeActie2020

Een reminder voor alle ondernemers die meedoen aan #WijzijnDeActie2020: morgen, vrijdag 14 februari 2020 beginnen we, in samenwerking met Caljouw Rademaker Verhuizingen, met het inzamelen van alle goodies voor de verlotingen. We beginnen om 09.30 bij de Kloveniersdoelen en trekken zo langzaam, via Langeviele en Geeregebied richting Markt, Lange Delft en Damplein.

Er zijn uiteindelijk 136 ondernemers die meedoen. Geweldig! Een overzicht (per gebied) kun je hier bekijken. We weten nu al vrijwel zeker dat het ons niet gaat lukken om álle ondernemers aan te doen. Als je uit de route ligt, of helemaal niet in de binnenstad bent gevestigd, dan mag je ons uiteraard ook zelf komen opzoeken. Je ziet ons vanzelf, we zijn nooit ver bij de verhuiswagen vandaan. Dan maken we de foto ter plekke, ook leuk!

Pas als we alles hebben ingezameld weten we hoeveel gevulde verhuisdozen we uiteindelijk zullen verloten. We schatten in dat het er weer een stuk of 12 zullen zijn. Maar we hoorden ook al van een paar grotere of kostbare items. Die verloten we mogelijk afzonderlijk, omdat we vinden dat de spullen wel een béétje gelijk verdeeld moeten zijn.

Tot morgen!

Gerelateerd:
 


Delen op