array(1) {
  [0]=>
  int(7456)
}

Morgen, 14 februari 2020, de grote inzameling voor #WijzijnDeActie2020

Een reminder voor alle ondernemers die meedoen aan #WijzijnDeActie2020: morgen, vrijdag 14 februari 2020 beginnen we, in samenwerking met Caljouw Rademaker Verhuizingen, met het inzamelen van alle goodies voor de verlotingen. We beginnen om 09.30 bij de Kloveniersdoelen en trekken zo langzaam, via Langeviele en Geeregebied richting Markt, Lange Delft en Damplein.

Er zijn uiteindelijk 136 ondernemers die meedoen. Geweldig! Een overzicht (per gebied) kun je hier bekijken. We weten nu al vrijwel zeker dat het ons niet gaat lukken om álle ondernemers aan te doen. Als je uit de route ligt, of helemaal niet in de binnenstad bent gevestigd, dan mag je ons uiteraard ook zelf komen opzoeken. Je ziet ons vanzelf, we zijn nooit ver bij de verhuiswagen vandaan. Dan maken we de foto ter plekke, ook leuk!

Pas als we alles hebben ingezameld weten we hoeveel gevulde verhuisdozen we uiteindelijk zullen verloten. We schatten in dat het er weer een stuk of 12 zullen zijn. Maar we hoorden ook al van een paar grotere of kostbare items. Die verloten we mogelijk afzonderlijk, omdat we vinden dat de spullen wel een béétje gelijk verdeeld moeten zijn.

Tot morgen!

Gerelateerd:

 

https://wijzijndestad.com/tag/wij-zijn-de-actie-2020/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Fit Healthiek Middelburg is geopend aan de Lange Geere!
Fit Healthiek Middelburg is geopend aan de Lange Geere!

Morgen is de officiële opening én de eerste open dag van Personal training Studio Fit Healthiek Middelburg, aan Lange Geere 5. Wij zijn De Stad mocht gisteren alvast een kijkje […]

14 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de eerste oogst
Wij zijn De Actie 2020: de eerste oogst

De eerste inzameldag voor ‘Wij zijn De Actie’ 2020 zit erop.

15 feb 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Spijtig: Shop for Geek Middelburg gaat sluiten
Spijtig: Shop for Geek Middelburg gaat sluiten

Het spijt ons dit bericht te moeten delen. We vonden de winkel van Erik Janson, die nog maar was geopend sinds juni 2019, een verrijking van het winkelaanbod in Middelburg. […]

15 feb 2020