Geplaatst op 26 juli 2019

Mosselfeesten Middelburg en meer: de agenda van 25 t/m 28 juli 2019

wijzijndestad.com/agenda/

We kunnen het lang en kort over de agenda hebben, want overal in de stad is genoeg te doen, maar wij leggen de nadruk toch vooral op de Vlasmarkt en Mosselfeesten Middelburg, omdat het zo’n mooie samenwerking is, en een feestje waar veel Middelburgers dol op zijn bovendien.

Van Alex van Houte van Aquamossel in Yerseke kregen we vanochtend vroeg al een foto van de eerste lading mosselen die daar klaarstond voor verzending. Op de Vlasmarkt zelf waren de ondernemers al druk bezig met de opbouw.

Hoe dan ook: heerlijk zilt eten en lekkere koele drankjes. Fijne muziek en mooie mensen. Het is er allemaal! Met dit jaar ook een handig blokkenschema, met alle optredens. Die kun je ook bekijken op de pagina van de Mosselfeesten.

In de agenda ook aandacht voor andere evenementen. Uniek, tot 8 augustus, is de expo The Stigma Project, die morgen wordt geopend op de Langevielebinnenbrug. Oh, en goed om te weten is dat de Avondmarkt Middelburg 26 Juli van Speciale Markten Zuid West Nederland, morgen later begint, maar ook langer doorgaat. Check!

Veel plezier de komende dagen!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/mosselfeesten-middelburg-2019-op-bezoek-bij-aquamossel-in-yerseke/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg