Geplaatst op 23 mei 2020

Moves Concept Pop-up Store geopend in Middelburg

MOVES Concept is geopend in Middelburg! De pop-up schoenenzaak is vanochtend van start gegaan in het pand aan Lange Delft 48, waar voorheen Etienne van der Sloot was gevestigd met zijn winkel.

Vanochtend maakten we kennis met eigenaar Martijn, uit Den Bosch, waar hij ook een vestiging van Moves Concept runt. Martijn was vandaag natuurlijk aanwezig, maar hij wordt zelf niet het gezicht van de winkel, dát wordt Janette Hodde, die zo’n tien jaar geleden zelf een schoenenzaak had in de Segeersstraat.

Extra grappig is dat Etienne zelf af en toe ook zal bijspringen. Heus, hij heeft het schoenenvak nog steeds achter zich gelaten, maar hij vindt het nog steeds leuk om te doen. Ooit leerde hij de kneepjes van het vak in Den Bosch, van de vader van Martijn. Etienne zou het prachtig vinden als die ook nog eens een middagje zou meedraaien in Middelburg. Wie weet.

Moves Concept is een pop-up store, die in ieder geval deze zomer in Middelburg zal draaien. Als het goed bevalt wordt het contract misschien wel verlengd. Bij Moves Concept kun je terecht voor alle soorten schoenen. De voorraad wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe handel. De webshop is bijna af. Tot die tijd kun je kijken op de Facebookpagina, of op Insta: www.instagram.com/moves_concept.

Welkom in Middelburg Moves Concept! We wensen jullie veel succes hier!

Filmpje


Delen op