Geplaatst op 11 december 2019

Nachtbrakers gezocht voor Middelburgse aflevering van ‘Nachtdieren’

Wij zijn de media! Vandaag maar liefst twee berichten in de mailbox uit televisieland. Om het bericht van Paula, die research doet voor het televisieprogramma ‘Nachtdieren’, van BNNVARA, konden we wel lachen. Zij was ons op het spoor gekomen door een tip vanuit de Gemeente. “Jullie zijn nachtburgemeesters, begreep ik?”
 
Nou, we zijn dol op de nacht, maar die brengen we toch niet zo gek vaak uithuizig meer door. We zijn geen twintig meer tenslotte. Maar we vinden het wél tof om zo’n programma aan de juiste mensen te helpen. Bij nachtbrakers denken ze dus niét aan mensen die de hele nacht doorhalen in het uitgaansleven. Ze zoeken juist Middelburgers die om heel andere redenen wakker zijn. Die altijd ’s nachts werken, of die niet eens in staat zijn om te slapen op normale tijden. Mensen met verhalen! De opnames staan gepland voor de nachten van 7 t/m 10 januari 2020.
 
We hebben al een paar mensen getipt, en wezen ook op de wijken buiten de vesten. Daar staat het programma allemaal voor open. Daarom hieronder even de volledige oproep.
 
Beste inwoners van Middelburg. Voor het programma ‘Nachtdieren’ (NPO 3, BNNVARA) met Ryanne van Dorst draaien we in de nachten van 7 t/m 10 januari 2020 in Zeeland. In dit programma gaan we op zoek naar de mysteries van de nacht. Wie zijn er nog wakker?
 
In haar ontdekkingstocht stuit Ryanne op hilarische en ontroerende ontmoeting met de meest uiteenlopende personen. Wij zijn nog op zoek naar mensen die ’s nachts niet kunnen of willen slapen om welke reden dan ook (hobby, eenzaamheid, insomnia, inspiratie..).
 
Ben je veel wakker ’s nachts, of ken je iemand?
Mail dan naar: paula@wittegeit.tv
 
Meer informatie over het programma is te vinden op www.npo3.nl/nachtdieren/BV_101390941


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg