array(9) {
 [0]=>
 int(29155)
 [1]=>
 int(29156)
 [2]=>
 int(29157)
 [3]=>
 int(29158)
 [4]=>
 int(29159)
 [5]=>
 int(29160)
 [6]=>
 int(29161)
 [7]=>
 int(29162)
 [8]=>
 int(29163)
}

Niet leuk: & More en Mikaya Fashion gaan stoppen

We brengen hier graag leuke of mooie nieuwtjes uit de Middelburgse (binnen-) stad maar er gebeuren natuurlijk ook minder leuke dingen. Zo spraken we gisteren met twee ondernemers die gaan stoppen met hun winkels in de Nieuwe Burg. AND MORE, op nummer 39, is a.s. zaterdag voor de laatste keer geopend, Mikaya Fashion – Dameskleding op nummer 23 stopt in maart volgend jaar.

Nicole Pellegrino van &More vertelde openhartig over de sluiting. Zij en haar zakenpartner Jobine maken er beslist geen drama van, maar hebben uiteraard wel gemengde gevoelens over hun besluit om ermee op te houden. Ze stopten tenslotte 11 jaar lang hun ziel en zaligheid in de winkel. Maar de koek was gewoon op. Ze deden hun werk allebei nog met veel plezier, maar moesten nu toch constateren dat de opbrengsten al iets te lang onvoldoende waren. En zij zijn beslist niet de enigen, wist Nicole. Geen onderwerp om al te lang bij stil te blijven staan, maar een signaal is het wel. Er gebeurt veel in de stad, en de economie trekt aan, maar er zijn nog genoeg ondernemers die keihard moeten werken om de eindjes aan elkaar geknoopt te krijgen.

Nicole en Jobine gaan voorlopig niets nieuws beginnen, althans niet in de retail. Ze gaan eerst eens nieuwe energie opdoen, en ook weer even meer aandacht schenken aan andere belangrijke dingen, zoals het opvoeden van de kinderen. De winkel is nog tot zaterdag open en werkelijk alles is te koop, ook de inboedel. Wij hielpen gisteren nota bene nog even met het inladen van een grote passpiegel. We bedanken de dames in ieder geval hartelijk voor hun inzet voor Middelburg en wensen hun veel geluk en succes met de dingen die later zullen volgen.

Met de eigenaresse van Mikaya spraken we korter, en alleen telefonisch. Zij benadrukte dat Mikaya in Goes gewoon blijft bestaan en dat iedereen daar van harte welkom is. Maar de zaak in Middelburg stopt dus inderdaad in maart. Waarvan akte.

We hopen dat de Nieuwe Burg snel weer een aantal nieuwe ondernemers mag verwelkomen!

Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij…Etienne van der Sloot
Op bezoek bij…Etienne van der Sloot

Zo goed kennen we hem nu ook weer niet, maar toch durven we hier best te zeggen dat Etienne van der Sloot een van onze favoriete ondernemers van Middelburg is. […]

17 dec 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: drukte tijdens Middelburg Winterstad
Video: drukte tijdens Middelburg Winterstad

Gezellig druk op de Markt? Jazeker! Komt allen 🙂 #Middelburgwinterstad

18 dec 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Marek en Ianthe beginnen Studio De Prikkerij
Marek en Ianthe beginnen Studio De Prikkerij

Mensen die Tattoo Studio FineLine een beetje volgen wisten het vorige maand natuurlijk al, maar wij vinden het toch nog steeds een vermelding waard: Marek gaat na 17 jaar samenwerking […]

18 dec 2015