array(1) {
  [0]=>
  int(14825)
}

Nieuw aan de Dam: Boutique Logement Middelburg

Wat een mooie verrassing vandaag! Na twee leuke afspraken in Brasserie1600 en De Juf vielen we ook nog even binnen bij Ton’s Brillenmode & Contactlenzen, om aan Ton en Miranda te vragen of we hun nieuwe Boutique Logement Middelburg eens mochten zien. Het stel was het afgelopen jaar druk bezig met de verbouwing van het monumentale pand aan Dam 2 en Ton zei in december dat het geheel zo goed als af was. Net voor de kerst werden de eerste ruimtes verhuurd.

Ton liet er geen gras over groeien en nam ons meteen mee naar het pand. Hij opende de deur, heel cool, met zijn telefoon, en al bij het betreden van de entreehal voelden we dat we iets bijzonders zouden gaan zien. We liepen dus terug naar buiten dus en begonnen te filmen vanaf de voordeur. We zouden er thuis nog wel het een en ander uitknippen….dachten we.

De rondleiding (nog zonder de grote kelder) duurde bijna 20 minuten. Dat is veel te lang, maar toch hebben we besloten helemaal niks weg te knippen, ondanks het feit dat het licht soms even wegviel (sensoren) of we nog op schoonmaakspullen stuitten, hier en daar. Als het je verveelt moet je maar gewoon een beetje doorspoelen.

Waarom niks knippen dan? Omdat we nog zó onder de indruk zijn van alles wat we zagen dat we het zonde zouden vinden dingen weg te laten. Pand Londen is misschien één van de mooiste slaapgelegenheden die we tot nu toe bezochten in Middelburg. Misschien wel dé mooiste. Gaaf hoe een enkele boom is verwerkt tot tafels en planken voor de wastafels. We werden helemaal gek toen we de wc’s in werking zagen en hoorden wat die allemaal kunnen. De Spa Rood uit de kraan vinden we ook de waanzin. En dan al die stenen en houten elementen overal? Prachtig!

Boutique Logement Centrum is een parel mensen, echt waar. Deze Middelburgse aanwinst verdient het om ook nog eens vastgelegd te worden door profs van een of ander woon- of verbouwingsprogramma. We kunnen het maar eens gezegd hebben.

Een kleine indruk van het pand zoals het was krijg je via https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Dam_2,_Middelburg

Op https://slapenmiddelburg.nl/# en https://www.booking.com/hotel/nl/split-level-design-apartment-centrum-middelburg.nl.html meer informatie over het logement zelf. Enjoy the ride!

En tegen Ton en Miranda zeggen we alleen maar: chapeau! Prachtig gedaan!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/de-metamorfose-van-tons-brillenmode-in-middelburg/

Enjoy Life: je woonruimte verhuren zonder de rompslomp

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Rust in vrede, Monique
Rust in vrede, Monique

Deze week kregen we van diverse mensen verdrietige berichtjes over het plotselinge overlijden van Monique Brassé, op 2 januari. Namens de familie schreef Vincent de Leeuw in de groep Nieuw […]

6 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Winterstad: flipperen bij Café Die Lange
Middelburg Winterstad: flipperen bij Café Die Lange

Je kunt het niet eens meer een ‘guilty pleasure’ noemen. We zijn gewoon dol op flipperkasten en arcadespellen. Dat gaat terug tot de vroege jaren 80. Op vakanties speelden we […]

7 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg Winterstad: de ontmanteling van de wintertent op de Markt
Middelburg Winterstad: de ontmanteling van de wintertent op de Markt

Daar is de ontmanteling van de grote wintertent op de Markt  Maar Middelburg Winterstad is nog niet ten einde hoor! De winterterrassen op Plein 1940 en van MarktCafe staan nog een weekje. IJsbaan […]

8 jan 2019