Geplaatst op 08 januari 2020

Nieuw: bedrijfskleding voor medewerkers ZB

ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland introduceert vandaag bedrijfskleding voor de medewerkers in de zogenoemde frontoffice. Dat is, voor zover wij weten, voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie, die teruggaat tot de opening van de openbare leeszaal in Middelburg, in 1912.

De ZB is bij de keuze van de bedrijfskleding uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. Een werkgroep heeft eerst gekeken naar de ervaringen bij andere organisaties in Nederland, zoals de OBA Amsterdam, en vervolgens de medewerkers zelf ook betrokken bij het uitzoeken van een collectie.

Met de bedrijfskleding vergroot de ZB de herkenbaarheid van medewerkers én de uitstraling van de organisatie. Ze zijn tenslotte trots op hun werk.

Het gaat overigens alleen om bovenkleding. Er zijn polo’s, tunieken, vesten, bloezen, en blazers. Iedereen moet, binnen een beperkt budget, natuurlijk wel wat keuzevrijheid hebben, en zich comfortabel voelen in de kleding. Er is geen belettering. De herkenning zit ‘m in het mooie logo, dat zowel op de voor- als op de achterzijde van de kleding prijkt.

Meer weten over de geschiedenis van de ZB? Lees dan eens de korte kroniek ‘Kijk hoe de stilte verdween‘ (PDF).


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg