Geplaatst op 03 april 2017

Nieuw in de Lange Geere: Casa de sorpresas

We waren vrij stellig in december: Lange Geere 4 zou een woonhuis worden. Dat vertelde de makelaar ons desgevraagd. Maar het liep anders. De koper van het pand bleek een investeerder, die het pand toch wilde verhuren.

De nieuwe huurder is Barteline Wattel, die a.s. vrijdag haar winkel ‘Casa de sorpresas’ opent in Middelburg. Casa de sorpresas is een winkel in sieraden, accessoires, fietstassen, en nog veel meer. De zaak is een soort shop-in-shop, die nauw is verbonden met andere ondernemingen die Barteline al langer runt, zowel online als fysiek, in Zoutelande. Je kunt die bedrijven vinden op de pagina van BOHAQua at Sea en op dubaj.nl. Barteline woont in Zoutelande maar groeide op in Oostkapelle, en kwam altijd al vaak in Middelburg. Het pand was precies wat ze zocht, omdat het pand in Zoutelande waarschijnlijk gesloopt zal worden.

Door omstandigheden opent Barteline ietsje later dan ze had gepland, maar a.s. vrijdag is het zover: dan gaat de winkel open! Daarna is Casa de sorpresas wekelijks geopend van donderdag t/m zaterdag.

En zien we op de foto’s nu ook Elly Boeckhout van de Weekmarkt in Middelburg? Jazeker! De dames kennen elkaar van diverse toeristenmarkten, waar ze samen stonden. Zo werden ze vriendinnen. Barteline noemt Elly liefkozend haar ‘marktmoeder’.

Vanaf vrijdag dus. Veel succes en plezier in Middelburg, Barteline!Meer verhalen over Casa de Sorpresas

Welkom bij de VOM, Casa de sorpresas!

Toen we begin april gingen kijken bij Barteline Wattel (DuBaj Bart) was Casa de sorpresas nog net niet geopend, maar inmiddels draait haar winkel in de Lange Geere op volle…

Lees meer