Geplaatst op 30 augustus 2015

Nieuw in Middelburg: Chapeau Damesmode

We zijn gistermiddag natuurlijk ook even gaan kijken in de nieuwe zaak in de Segeersstraat: Chapeau Damesmode Middelburg. Dat was met recht een hartelijke ontvangst. Jeanette vertelde ons graag over de verbouwing van de zaak, over haar arbeidsverleden bij Promiss in de Lange Delft en over details van de nieuwe winkel, zoals de prima koffie en de gratis WiFi.

Terwijl ze vertelde stelde ze ons voor aan allerlei mensen. Natuurlijk aan mede-eigenaresse Heleen, die druk in de weer was met klanten, maar ook aan haar dochter, een collega, en de accountant, die op zijn beurt weer een paar dingen vertelde over zijn ervaring met bedrijven die in het verleden startten in Middelburg.

Eigenlijk was de kleding in de zaak het enige waar we niet zo uitgebreid over spraken. Daar hebben we gewoon te weinig verstand van. We begrepen wel dat de winkel ook exclusieve merken verkoopt, die elders in Middelburg niet verkrijgbaar zijn. We geloofden Jeanette uiteraard op haar woord.

Het is hoe dan ook tof dat Chapeau zich daar heeft gevestigd. Dat maakt de kop van die straat (toch een belangrijke entree van het centrum) na de eerdere opening van overbuurtjes Lievelings, weer helemaal af. Wij wensen deze sympathieke dames nogmaals veel succes en plezier!

www.chapeaudamesmode.nl


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg