Geplaatst op 01 mei 2015

Nieuw in Middelburg: Robuust!

Jaaaa! Eindelijk mogen we schrijven over de nieuwe zaak die in het pand van de familie Diesch op Markt 35 gaat komen:

Half juni opent Steffen Brinkhaus daar zijn nieuwe Espressobar mét platenzaak, onder de naam Robuust Robuust! zal een zaak worden met een rauw, industrieel karakter, waar je uitstekende koffie en andere warme dranken kunt krijgen, maar waar je ook kunt ontbijten en lunchen. In de platenzaak draait het helemaal om vinyl, zowel nieuw als tweedehands. Je kunt daar terecht voor alle muziekstijlen. Extra leuk om te vermelden is dat er in de zaak ook iedere donderdag een barbier aanwezig zal zijn (vanaf september). Meer informatie daarover volgt later nog.

Steffen begint Robuust! als eenmanszaak, maar zijn vriendin Milou Kuijper helpt hem natuurlijk ook. Wij spraken een paar weken geleden al met Steffen, die sommigen van jullie misschien al kennen van Vriendschap Cafe Restaurant, waar hij nog tot eind mei in de bediening werkt. Steffen loopt al anderhalf jaar rond met deze plannen en is uiteraard een en al opwinding nu het contract ook echt is getekend en de aannemer aan de slag kan gaan met de verbouwing. De droom wordt werkelijkheid! Hoe het met jullie zit weten we niet, maar wij vinden dit een mooie, veelbelovende onderneming. Een prachtige invulling voor het pand dat al zo lang leegstond.

En om die brandende vraag van veel Middelburgers ook maar even te beantwoorden: de gevraagde huurprijs van het pand was inderdaad behoorlijk hoog, maar Steffen en de familie Diesch zijn tot een overeenkomst gekomen die voor iedereen werkbaar en acceptabel is. Daar hoeven we ons dus geen zorgen meer over te maken, met z’n allen 🙂

Wij wensen Steffen (en Milou) heel veel plezier en succes daar in dat mooie pand op de Markt. We zullen de ontwikkelingen op de voet volgen!

Tags:

Delen op