array(9) {
 [0]=>
 int(5118)
 [1]=>
 int(5119)
 [2]=>
 int(5120)
 [3]=>
 int(5121)
 [4]=>
 int(5122)
 [5]=>
 int(5123)
 [6]=>
 int(5124)
 [7]=>
 int(5125)
 [8]=>
 int(5126)
}

Nieuw initiatief: de Guided City Bike Tour Middelburg

Over de afgelopen periode kun je veel zeggen, maar feit is ook dat er veel nieuwe initiatieven zijn genomen, en veel mensen op een andere manier zijn gaan ondernemen. Dat geldt ook voor alle goede mensen die tochtjes en toertjes door en rond de stad organiseren.

Afgelopen zaterdag maakten we, bij Café De Croone in de Vlasmarkt, kennis met een nieuw initiatief van Eveline Van Kampenhout: de Guided City Bike Tour Middelburg, een fietstocht door en rond de stad waarbij Eef als gids feiten en fabels over de geschiedenis van Zeeland en Middelburg deelt met de gasten.

De tochten van de tour beginnen en eindigen bij een van de drie deelnemende zaken, te weten De Croone, Café De Zaak of Bar Gaudi. Voordat je vertrekt krijg je eerst een bakje koffie of thee met een bolus.

In de tuin van de Croone vertelde Eef er wat meer over, om vervolgens met tien bekenden op pad te gaan. De een had al twee jaar niet meer gefietst, de ander al dertig jaar niet. Alleen dat al zijn mooie dingen natuurlijk.

Filmpje: op YouTube.

Wil je meer weten? Kijk dan op http://www.beleef-zeeland.nl.

 

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Vincent Colauto, de chef van Klein Café Cliché Middelburg
Vincent Colauto, de chef van Klein Café Cliché Middelburg

“Je hoort mensen wel vaker zeggen dat iets voelt als thuiskomen, maar voor mij voelt het werken in Klein Café Cliché écht zo, geloof het maar gewoon.” Chef Vincent Colauto (1983) zegt […]

16 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Kleurrijk Middelburg
Kleurrijk Middelburg

♥️ Middelburg. Goed gedaan, Brasserie Eiggenwijzz!

16 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Dronevliegen met Dennis van Mediamarkt Middelburg
Dronevliegen met Dennis van Mediamarkt Middelburg

We twijfelen er zelf al een paar maanden over: gaan we nu een drone kopen of niet? Dat drones leuk en nuttig vinden staat vast, maar is zo’n DJI Mavic […]

17 jul 2020