array(7) {
 [0]=>
 int(29977)
 [1]=>
 int(29978)
 [2]=>
 int(29979)
 [3]=>
 int(29980)
 [4]=>
 int(29981)
 [5]=>
 int(29982)
 [6]=>
 int(29983)
}

Nieuw op de Markt in Middelburg: ZenC’s Tosti Kraam

Ontwikkelingen bij Kiosken Markt Middelburg! We hoorden een paar maanden geleden waaien dat de ijskraam naast André’s bloemenkiosk verpacht zou gaan worden door eigenaar Jan Peter Goossen en dat is nu dus ook gebeurd: de eigenaars van ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant, Mike Heremans en Désirée Weemaes, zijn druk aan het verbouwen in de kiosk en hopen daar morgenmiddag ZenC’s Tosti Kraam te openen.

Maar wacht: wordt daar dan straks geen ijs meer verkocht? Dat klopt. Mike legde ons vanmiddag uit dat hij ijs alleen wil verkopen als hij het goed kan doen (door het zelf te maken bijvoorbeeld), maar dat de investering die daar voor nodig is niet opweegt tegen de concurrentie op dat gebied. In de nieuwe kiosk zullen alleen tosti’s worden verkocht. Hele grote, van lekker Zeeuws brood. Mike kwam op dat idee omdat een vriend van hem veel succes heeft in Breda, met twee zaken die gespecialiseerd zijn in tosti’s.

Een leuke wending. We wensen Mike en Désirée veel succes met hun nieuwe ‘bijzaak’!

En in de categorie klein nieuws: de kiosk van Kobus Frituur heeft ook een nieuw terras, in de vorm van picknicktafels. Gezellig!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De achterkant van de stad: De Vijf Ringen
De achterkant van de stad: De Vijf Ringen

In de rubriek De Achterkant van De Stad: dit gebouw zagen wij dus zojuist voor het eerst. Mooi hoor.

18 mrt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal 650 jaar Latijnse School Middelburg: historische foto’s
650 jaar Latijnse School Middelburg: historische foto’s

Historie! We schreven vorige maand over de reűnie ter ere van 650 jaar gymnasium in Middelburg, die morgen en zaterdag wordt gehouden aan de Breeweg. We zien dat er in […]

18 mrt 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Eigenwijzz opent Bakkerijzz in de Beddewijkstraat, op 1 april
Eigenwijzz opent Bakkerijzz in de Beddewijkstraat, op 1 april

Zojuist waren we op uitnodiging van Michelle Bartlett van Brasserie Eiggenwijzz in de Beddewijkstraat. Daar, op nummer 2, opent zij op 1 april een eigen bakkerij onder de naam Bakkerijzz. […]

18 mrt 2016