Geplaatst op 11 juli 2020

Nieuw op het Damplein in Middelburg: Ensuite Lifestyle

En nóg een nieuwe winkel in Middelburg! Vandaag, om 10.00 uur, opent Dewi van Nieuwenhuijzen Ensuite Lifestyle aan Damplein 5, een winkel vol interieurartikelen, die Dewi online zelf voorziet van de hashtag #bohostyle.

Kenners weten dan genoeg, maar wij googlen zo’n term voor de zekerheid. Ah! Bohemian interieur. “Een uitgesproken laid-back stijl met invloeden van exotische reizen en bijzondere vondsten”, lezen we. En: “Natuurlijke materialen zijn een must. Vooral rotan, riet en hout staan centraal in zowel meubels als accessoires: van een rotan bankje of spiegel tot een rieten bijzettafel of mand.”

Die omschrijvingen sluiten aan bij dat wat we gisteren hoorden en zagen tijdens de kennismaking met Dewi. Ze vertelde dat ze momenteel nog in Breda woont, waar ze werkt als productmarketeer. Maar ze studeerde interieurdesign en wil daar óók graag iets mee doen. Toen haar vader het fraaie pand aan het Damplein kocht deed deze kans zich opeens voor. Die vond het prima dat Dewi een weekendwinkel zou inrichten op de benedenverdieping. En voilà: Ensuite Lifestyle is nu dus geboren.

Dewi vindt veel inspiratie (en producten) in Indonesië. Daar liggen haar roots namelijk. Je kunt er gerust naar vragen, als je een kijkje neemt in de winkel. Een eigen website heeft Ensuite nog niet, maar je kunt de winkel behalve op Facebook ook volgen op Instagram.

We wensen Dewi veel plezier en succes met haar winkel. Misschien bevalt het uiteindelijk zo goed dat ze zelf ook in Middelburg komt wonen. Dat is nu nog niet aan de orde, maar je weet het maar nooit!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/het-damplein-in-middelburg-is-weer-hot/

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-op-het-damplein-divali/

wijzijndestad.com/verhalen/ina-en-bert-van-der-zwaag-stoppen-met-le-collectionneur/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg