array(1) {
  [0]=>
  int(7936)
}

Nieuwe opvolgers gezocht voor Het Lokaaltje Middelburg

We waren best verbaasd, toen Masha en Anne ons tijdens de inzameling voor #WijzijnDeActie influisterden dat ze op zoek zijn naar opvolgers voor Het Lokaaltje Middelburg in de Sint Janstraat. We zagen juist zo veel gebeuren in de agenda van de zaak. Het gaat dan ook gewoon goed en van drama is geen sprake. Vandaag leggen ze het in een berichtje uit:

“Na lang wikken en wegen hebben we besloten om een opvolger te zoeken voor het Lokaaltje

Vorig jaar hebben wij het lokaaltje met veel enthousiasme overgenomen. Het was toen al een leuk lopend concept! Afgelopen jaar hebben wij er hard aan gewerkt om het concept meer op de kaart te zetten en ik mag met trots wel zeggen dat dit is gelukt.

Zoals de meeste van jullie wel weten is Anne in Januari bevallen, ze heeft er voor gekozen om straks zo veel mogelijk thuis te zijn bij haar zoon. Om het concept alleen voort te zetten in combinatie met 2 kleine kindjes en het runnen van de B&B is voor Masha ook teveel, daarom deze keuze.

We hopen dat er iemand is die het Lokaaltje met al zijn ambities en mogelijkheden verder willen voortzetten. Wij blijven gewoon open tot zeker volgend jaar, mits er iemand is die het Lokaaltje eerder zou willen overnemen.”

Da’s een duidelijk verhaal, toch? Weet jij iemand, of heb je zelf belangstelling? Neem dan even contact op met Masha of Anne!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/kennismaken-met-de-nieuwe-eigenaars-van-het-lokaaltje-in-middelburg/

https://wijzijndestad.com/verhalen/opvolgers-gezocht-voor-het-lokaaltje-in-de-sint-janstraat/

https://wijzijndestad.com/verhalen/ter-overname-aangeboden-de-zeeuwse-jordaan/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 6
Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 6

Wij zijn De Actie 2020: de verloting van Doos 6.   Een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Wat zit er allemaal in deze doos?   – Een cadeaubon met een […]

3 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Christian Blaha over zijn proefschrift 'Wat in Middelburg kan, dat kan niet'
Christian Blaha over zijn proefschrift ‘Wat in Middelburg kan, dat kan niet’

“Wat in Middelburg kan, dat kan niet” en: “Wij doen alles wat een ander niet doet.” Het zijn heerlijke citaten die komen uit een bijzondere periode uit de Middelburgse geschiedenis […]

3 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Reynaert & Co wordt de opvolger van De Middelburger in de Langeviele
Reynaert & Co wordt de opvolger van De Middelburger in de Langeviele

Ok mensen, zet je schrap. De komende weken volgen hier heel veel nieuwtjes over nieuwe zaken, nieuw elan en nog veel meer van dat moois. We gaan die natte, winderige […]

3 mrt 2020