array(1) {
  [0]=>
  int(24974)
}

NLdoet in Middelburg, maart 2015

Met een gezellig ontmoetingsontbijt ging vanmorgen de NLdoet Middelburg-week van start. Een week die geheel in het teken staat van vrijwilligerswerk. De week wordt afgesloten met de landelijke NLdoet klusdagen op 20 en 21 maart.

Op uitnodiging van Stichting Welzijn Middelburg kwamen jonge vrijwilligers, studenten, jonge ondernemers, het Middelburgs College en vertegenwoordigers van onderwijs en vrijwilligersorganisaties bijeen om kennis met elkaar te maken. Een prima initiatief, zo op de vroege morgen! Reken maar dat daar mooie nieuwe initiatieven uit gaan komen.

Wij hopen dat de NLdoet-week veel handen uit de mouwen gaat krijgen in Middelburg. Want vrijwilligers maken de stad! Of het nou gaat om zorg voor ouderen, kunst, cultuur, sport, natuur, muziek, leefbaarheid, jeugdproblematiek, festivals, een prettige binnenstad, of gewoon lekker een dagje de hort op met iemand die daar om welke reden dan ook zelf niet toe in staat is. Iedere vrijwilliger is goud waard.

Wil je komend weekend – of misschien wel veel vaker – een handje helpen in Middelburg? Kijk dan op http://www.welzijnmiddelburg.nl/vrijwilligerswerk/nldoet

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Herinrichting Plein 1940 van start

De PZC meldt: “De langverwachte herinrichting van Plein 1940 in Middelburg is gisteren begonnen. Eind mei moet het vernieuwde plein klaar zijn.” Meer op http://www.pzc.nl/regio/walcheren/auto-s-wijken-voor-terras-op-plein-1940-1.4810867 en op http://www.middelburg.nl/Inwoners/Actueel/Nieuwsberichten_2015/Werkzaamheden_Plein_1940

17 mrt 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Photos from Wij zijn De Stad’s post
Op en rond de Middelburgse Markt door de jaren heen

Op en rond de Markt in Middelburg, in de jaren 20, 40, 50, 60 en 80. Foto’s: http://www.middelburgdronk.nl

17 mrt 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Duitse toeristen hebben er al weer vertrouwen in, en zo hoort het ook! #Vilaisdestad

18 mrt 2015