Geplaatst op 03 november 2017

Nu live: de nieuwe website van Wij zijn De Stad!

Woohoo! De nieuwe website van Wij zijn De Stad – Middelburg is live. Een groot deel van onze lezers leest onze berichten via Facebook, maar toen we in augustus 2015 ervoor kozen om ook een website te starten was dat natuurlijk niet voor niets. We willen niet afhankelijk zijn van Facebook en het is gewoon goed als je ook gevonden kan worden m.b.v. Google en andere zoekmachines.

Maar twee jaar later beseften we ook dat we meer doen dan alleen verhaaltjes schrijven over Middelburg. Dát zijn er inmiddels meer dan 2000, maar we vervullen ook een belangrijke rol als het gaat om de agenda van de stad, om verslagen en andere informatie en eerlijk is eerlijk: die rol vinden we best prettig. En zeg nu zelf: hoe duidelijk is het nu voor Middelburgers en toeristen als er zo veel versnippering is, qua online informatie over de stad? Het is al teveel werk om alle website op te sommen hier. Wij willen het liefst alles bundelen in ieder geval. Opdat iedereen gewoon wéét waar alles staat en daar ook op kan vertrouwen.

Welnu: met dat idee zijn Machiel van der Plas en Steven Lukas van Z2 aan de slag gegaan. De nieuwe website van Wij zijn De Stad staat nu live, op www.wijzijndestad.com!

Helemaal klaar zijn we nog niet hoor. Dat zijn we misschien wel nooit. Maar de basis is gelegd. Nu staan alleen de leden van de VOM op de site, met een profiel, maar uiteindelijk willen we álle ondernemers erop. Zodat we verhalen ook kunnen koppelen aan de gegevens van ons allemaal. We willen nog veel meer gaan doen met online profilering bovendien. We gaan veel nauwer samenwerken met Machiel, wat dat betreft. Dit wordt dus zeker nog vervolgd!

Het begin is er, en wij zijn er hartstikke blij mee. Wat vinden jullie? Kijk ook eens, op wijzijndestad.com. Als je gekke dingen ziet, of wensen hebt: stuur ons dan vooral een berichtje!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/een-website-voor-wij-zijn-de-stad/

wijzijndestad.com/verhalen/website-wijzijndestad-com-gelanceerd/

wijzijndestad.com/verhalen/werken-aan-de-nieuwe-website-van-wij-zijn-de-stad/