Geplaatst op 14 april 2019

Olivia’s Soap Story & Salon Beautylife: een nieuw, logisch geheel in de Gravenstraat

Toen Olivia’s Soap Story & Salon Beautylife zich eind vorig jaar aansloten bij de VOM spraken we met eigenaresse Natasha Rooze af dat we in april van dit jaar op bezoek zouden komen. De winkel en de salon zijn in het afgelopen jaar namelijk veel meer een geheel geworden. Op de begane grond worden nu ook behandelingen verzorgd, bijvoorbeeld. Op de gevel van Gravenstraat 8 staat nu ‘Schoonheidssalon & Bodyshop’.

Vorige week werden we hartelijk ontvangen door Natasha en haar medewerkers. Deze keer mochten we ook een kijkje nemen in de ruimtes op de andere etages. Daar kun je onder meer terecht voor zogenoemde Spray Tan-behandelingen.

We leerden weer aardig wat bij, en dan niet alleen over de diverse behandelingen, maar ook over de workshops die in de Gravenstraat worden gegeven, over de speciale behandelingen en verantwoordelijke make-up voor jonge meiden, en nog veel meer. Voor ons gevoel is de samenvoeging van de twee zaken een logische keuze geweest. Zo wordt het werk van de salon veel zichtbaarder en misschien ook wel laagdrempeliger.

Meer informatie:
www.salonbeautylife.nl
www.oliviassoapstory.nl/

Nogmaals van harte welkom bij de VOM, Natasha en collega’s!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-olivias-soap-story/


Delen op