Geplaatst op 19 april 2016

Om te koesteren: de Sint Janstraat in Middelburg

Voor Wij zijn De Stad hebben we altijd een voorraad kiekjes van Middelburgse winkels. Als de actualiteit daarom vraagt plaatsen we berichten natuurlijk direct, maar het is ook gewoon fijn om iets achter de hand te hebben. Soms gaat er echter net iets te lang overheen. Zo is het bijvoorbeeld de hoogste tijd om Atelier Zilverhand in de Sint Janstraat eens uit te lichten, én een winkeltje verderop in de straat; Oud-Azië. Het is namelijk al even geleden dat we die zaken bezochten.

Maar vandaag bedachten we dat we het in dit geval een keertje anders doen. We doen onze duimpjes even omhoog voor de hele Sint Janstraat, omdat wij persoonlijk vrolijk worden van alles wat daar gebeurt. Er zijn de afgelopen paar jaar best veel nieuwe ondernemers gestart, die vol enthousiasme de samenwerking zoeken. Dat vinden we mooi.

Zo is er sinds een tijdje de Facebookpagina Sint Janstraat, die is opgestart door Ingrid van De Zeeuwse Jordaan, maar die ook wordt beheerd door andere ondernemers. En de eigenaars van mooisenmeer.nl hebben onlangs een prachtige folder gemaakt, waar bijna alle zaken in de straat in staan vermeld. Die folder zijn we natuurlijk even gaan scoren vanochtend.

De Sint Janstraat is een van die straatjes die Middelburg net even wat specialer maakt dan veel andere steden. Dat moeten we koesteren toch? #ZijzijnDeStad #WijzijnDeStad

Gerelateerd:

Op bezoek bij Stripwinkel Perron 2

Vandaag geopend in Middelburg: De Zeeuwse Jordaan

Op bezoek bij De Juf en Expresszo

Op bezoek bij Sebastian den Herder

Nieuw in Middelburg: Moois & Meer

Middelburg Side Streets


Delen op