array(9) {
 [0]=>
 int(4912)
 [1]=>
 int(4913)
 [2]=>
 int(4914)
 [3]=>
 int(4915)
 [4]=>
 int(4916)
 [5]=>
 int(4917)
 [6]=>
 int(4918)
 [7]=>
 int(4919)
 [8]=>
 int(4920)
}

Onder Malle Betje geopend op de Markt in Middelburg

Onder Malle Betje is geopend! Is dat een nieuwe zaak? Welnee! Het is een pop-up (dus tijdelijk) terras waar gasten worden bediend door de teams van Cafe Tympaan en Grand Café Brooklyn.

Voor sommige mensen komt dit misschien niet helemaal als een verrassing want wie in mei de plattegronden van de uitbreiding van de Middelburgse terrassen goed bekeek, kon zien dat dit extra terras toen al was ingetekend.

Gisteren werd er proefgedraaid, vandaag is het terras ‘officieel’ geopend. Het is geen ideale terrasdag natuurlijk, daarom hebben we ook twee foto’s van de pagina van Onder Malle Betje weggeplukt, met beelden van gisteren. Ziet er gezellig uit toch? Toen wij er waren werden er net potten vol blommen en planten aangerukt, door Hoveniersbedrijf Leendertse, als fleurige puntjes op de i.

De bezoekers van Weekmarkt Middelburg kunnen we geruststellen: op donderdagen maakt het terras gewoon plaats voor de kramen van de marktkooplui. Geen probleem!

En wat die bus van NTR Hilversum Uit vanmiddag op de Markt deed, vraag je?

Dat lezen we dan weer op Twitter:

“Zaterdag gaat @HilversumUit naar Middelburg. We praten met scholieren en burgemeester @HaraldBergmann over het tegengaan van de leegloop uit de provincie. Cabaretier van Zeeuwse bodem @tijnbroekaart zorgt voor vertier en muziek door Isabel Provoost! #jongerensessies NPO Radio 1”

Gerelateerd:

Doorpakken: de bespreking van de terrasverzoeken van de Middelburgse Horeca

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een frisse wind door Cultuurhuis Kuiperspoort
Een frisse wind door Cultuurhuis Kuiperspoort

Een nieuwe website met een nieuw logo. Nieuwe docenten. Alles weer lekker opgeruimd en schoongemaakt. De zekerheid van nog een jaar huisvesting op de bestaande locatie. Cultuurhuis Kuiperspoort maakt zich […]

5 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Het Lokaal officieel geopend
Het Lokaal officieel geopend

De eerste zondag van de maand! Dan is het weer koopzondag én Kunst en Cultuurroute Middelburg. Op het Zusterplein werd zojuist ‘Het Lokaal’ officieel geopend, door wethouder Carla Doorn en […]

5 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Uit de schatkamer van ZB: Marinus en Marijn over EHBO voor oude boeken
Uit de schatkamer van ZB: Marinus en Marijn over EHBO voor oude boeken

Prijsbanden Als prijs voor hun inzet kregen leerlingen van verschillende Nederlandse scholen in vroeger eeuwen een bijzonder boek uitgereikt. Daar zat een speciaal vervaardigde band omheen, dikwijls rijk versierd. Het […]

6 jul 2020