array(1) {
  [0]=>
  int(18241)
}

Ondernemer, doe je mee? Een enquête over winkeldiefstal in Middelburg

Het is een onderwerp waar we ondernemers niet vaak over horen. Dat betekent natuurlijk niet dat winkeldiefstal geen probleem (meer) is. Uit de nieuwsbrief van de VOM:

“Politieagenten in opleiding Maira in ’t Veld en Jeroen van Starkenburg werken vanuit Politie Zeeland West Brabant aan een onderzoek naar winkeldiefstal in het centrum van Middelburg. Hier is een enquête aan gekoppeld.

Winkeldiefstal is een grote bron van ergernis en een grote onkostenpost voor ons allemaal. Wij hopen dat u uw medewerking verleent om dit probleem beter in kaart te kunnen brengen.

Wanneer het onderzoek is afgerond zullen Maira en Jeroen voor geïnteresseerden een presentatie met eventuele aanbevelingen geven. Wij willen u verzoeken de enquête uiterlijk 1 juli 2018 in te vullen.”

Je vindt de enquête op:

https://www.survio.com/survey/d/A2K4V8U6E2O9O8B4V

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Beelden van de laatste editie van City Trail Middelburg
Beelden van de laatste editie van City Trail Middelburg

Beelden van de laatste editie van City Trail Middelburg vanavond. Met dank aan RK Fotografie (de laatste paar foto’s namen we zelf)

23 jun 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Arno en Marlies zijn getrouwd!
Arno en Marlies zijn getrouwd!

Recente cijfers hebben we niet, maar er zal jaarlijks toch zo’n 250 keer getrouwd worden in het stadhuis van Middelburg. Vooral de vrijdag is populair. Dan zie je regelmatig files […]

23 jun 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend in Middelburg: de nieuwe winkel van Delta
Geopend in Middelburg: de nieuwe winkel van Delta

In april werden de nieuwe winkels van DELTA in Zeeland officieel aangekondigd, vanochtend is de vestiging in Middelburg geopend in het pand aan Lange Delft 39 (voorheen Bruna). Niets herinnert […]

23 jun 2018