Geplaatst op 30 juni 2020

Ondernemerslokaal Middelburg wordt tijdelijke expositieruimte

Nu is het ondernemerslokaal op het Zusterplein nog een plek voor vergaderingen en andere bijeenkomsten, maar vanaf aanstaande zondag komt daar verandering in! Uit een bericht van Kunst en Cultuurroute Middelburg”

“‘Het Lokaal’ is een nieuwe expositieruimte, in de binnenstad van Middelburg, waar iedere eerste zondag van de maand, van 13.00 tot 17.00 uur een jonge of beginnende kunstenaar zijn kunstwerken mag exposeren. De Kunstenaar van de Maand kan die middag zijn werk er tonen, verkopen en nieuw werk maken. In het lokaal wordt ook de mogelijkheid geboden om workshops te geven in de vakantieperiodes. Houdt hiervoor deze website in de gaten.

Op zondag 5 juli 2020 wordt “Het Lokaal” feestelijk geopend om 13.00 uur, door wethouder Carla Doorn. U bent daarbij van harte welkom.

De eerste Kunstenaar van de Maand is de uit Duitsland afkomstige kunstenaar Bruno Seeber. Hij maakt o.a. originele klankkasten die opgebouwd zijn uit kunstig gevormde spijkerplaten met kogels en knikkers. Voor meer informatie zie: www.bruno-seeber.de. Bruno Seeber is deze middag zelf ook aanwezig om uitleg over zijn kunstwerken te geven.”

kunstroutemiddelburg.nl/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg