Geplaatst op 03 juli 2020

Ontdek Middelburg

Toen we begin mei vertelden over de manier waarop Middelburg werkte aan een veilige en prettige binnenstad in een rare periode konden we natuurlijk nog niet voorzien wat er nog allemaal te gebeuren stond. Twee maanden later is er veel veranderd, ook ten goede, maar leuk is het natuurlijk nog steeds niet echt, met al die noodzakelijke maatregelen, zonder alle mooie evenementen, en meer van dat.

De online campagnes die we toen aankondigden zijn gewoon doorgegaan, maar tussentijds wel bijgesteld. Terwijl die liepen (grotendeels buiten de reguliere tijdlijn van Wij zijn De Stad op Facebook) is er veel overleg geweest over de vraag hoe de gasten van de stad, de toeristen bereikt kunnen worden. De VOM sprak daar onder meer over met KHN Middelburg en de Gemeente Middelburg.

Uitgekristalliseerd is het nog lang niet, maar ideeën en voorstellen zijn er genoeg. Het zou bijvoorbeeld goed zijn als de verschillende platformen die er zijn (denk bijvoorbeeld ook aan Middelburg Winterstad en Uit in Middelburg) gebundeld zouden worden, en dat bezoekers van Middelburg die zich online oriënteren op de stad niet alleen onze verhalen krijgen voorgeschoteld, maar ook goede overzichten van de plekken waar je lekker kunt eten, drinken, shoppen en slapen, we noemen maar wat.

We hopen er over een tijdje wat meer over te kunnen vertellen, maar het lijkt ons goed om nu alvast te vermelden dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan het nog beter neerzetten van onze mooie stad. Onder meer met deze afsluitende campagne, die bij sommigen van jullie ook zal opduiken op bijvoorbeeld Instagram. De filmpjes zijn gemaakt door Square Fruit.

In de toekomst worden mogelijk meer van dit soort clips opgenomen. Als je suggesties hebt voor thema’s of specifieke plekken in de stad, die er in thuishoren: laat het ons dan weten. Samen weten we meer, tenslotte.

Ontdek Middelburg! Wij zijn De Stad!

Filmpje: youtu.be/uCaJ-rmyBRA


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg