array(1) {
  [0]=>
  int(4879)
}

Ontdek Middelburg

Toen we begin mei vertelden over de manier waarop Middelburg werkte aan een veilige en prettige binnenstad in een rare periode konden we natuurlijk nog niet voorzien wat er nog allemaal te gebeuren stond. Twee maanden later is er veel veranderd, ook ten goede, maar leuk is het natuurlijk nog steeds niet echt, met al die noodzakelijke maatregelen, zonder alle mooie evenementen, en meer van dat.

De online campagnes die we toen aankondigden zijn gewoon doorgegaan, maar tussentijds wel bijgesteld. Terwijl die liepen (grotendeels buiten de reguliere tijdlijn van Wij zijn De Stad op Facebook) is er veel overleg geweest over de vraag hoe de gasten van de stad, de toeristen bereikt kunnen worden. De VOM sprak daar onder meer over met KHN Middelburg en de Gemeente Middelburg.

Uitgekristalliseerd is het nog lang niet, maar ideeën en voorstellen zijn er genoeg. Het zou bijvoorbeeld goed zijn als de verschillende platformen die er zijn (denk bijvoorbeeld ook aan Middelburg Winterstad en Uit in Middelburg) gebundeld zouden worden, en dat bezoekers van Middelburg die zich online oriënteren op de stad niet alleen onze verhalen krijgen voorgeschoteld, maar ook goede overzichten van de plekken waar je lekker kunt eten, drinken, shoppen en slapen, we noemen maar wat.

We hopen er over een tijdje wat meer over te kunnen vertellen, maar het lijkt ons goed om nu alvast te vermelden dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan het nog beter neerzetten van onze mooie stad. Onder meer met deze afsluitende campagne, die bij sommigen van jullie ook zal opduiken op bijvoorbeeld Instagram. De filmpjes zijn gemaakt door Square Fruit.

In de toekomst worden mogelijk meer van dit soort clips opgenomen. Als je suggesties hebt voor thema’s of specifieke plekken in de stad, die er in thuishoren: laat het ons dan weten. Samen weten we meer, tenslotte.

Ontdek Middelburg! Wij zijn De Stad!

Filmpje: https://youtu.be/uCaJ-rmyBRA

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op pad met M2 Makelaars: een herenhuis uit 1911 op het Seisbolwerk in Middelburg
Op pad met M2 Makelaars: een herenhuis uit 1911 op het Seisbolwerk in Middelburg

We gaan voor een nieuwe serie op Wij zijn De Stad! Toen we een paar weken geleden op pad waren met Martin Maranus en Marco van der Knaap van M2 […]

4 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Onder Malle Betje geopend op de Markt in Middelburg
Onder Malle Betje geopend op de Markt in Middelburg

Onder Malle Betje is geopend! Is dat een nieuwe zaak? Welnee! Het is een pop-up (dus tijdelijk) terras waar gasten worden bediend door de teams van Cafe Tympaan en Grand […]

4 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een tijdelijk restaurant in De Oostkerk in Middelburg
Een tijdelijk restaurant in De Oostkerk in Middelburg

Geen rondleidingen, geen concerten: ook De Oostkerk had het taai als organisatie, de afgelopen maanden. Maar gelukkig komt er weer een beetje beweging in. Men schrijft: Bij concerten kunnen we […]

4 jul 2020