array(1) {
  [0]=>
  int(2182)
}

Ook CM Personal Finance vestigt zich in de Korte Geere in Middelburg

Soms doen we de dingen die we doen gewoon nét even iets te snel. Zo ook de kennismaking, een maand geleden, met de ondernemers die zich hebben gevestigd in het pand aan Korte Geere 1, op de hoek met de Gortstraat en Plein 1940. We repten toen over ‘Frédérique Klijberg en haar collega’s’, omdat we dachten dat alle aanwezigen bij Kuub Makelaars hoorden.

Een misverstand! Een paar dagen later werden we gebeld door Claudia Maas-van Swaal, de dame die tijdens de kennismaking de kozijnen van het pand stond te schilderen. Zij maakte ons duidelijk dat ze weliswaar nauw samenwerkt met Frédérique en Kuub, maar dan wel met haar éigen bedrijf, CM Personal Finance. Met dat bedrijf geeft ze al dik veertien jaar onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, echtscheidingen, en financiën aan particulieren en ondernemers in privé.

In Middelburg opent ze nu dus een tweede vestiging, inpandig bij Kuub. Dat alles werd ons dus pas duidelijk toen Claudia belde met de mededeling dat ook CM Personal Finance zich graag aansluit bij de VOM. “Maar jullie zijn toch al aangemeld?” vroegen we een beetje schaapachtig. Niet dus.

Eergisteren hebben we daarom alsnog afzonderlijk kennisgemaakt met Claudia, op het terras van De Herberg. Dat was een leuk en openhartig gesprek, waar we onder meer van leerden dat Claudia als Goese dame ook dol is op Middelburg. Ze ging hier in het verleden graag uit, ze houdt van de gezelligheid van de stad en ze is dolblij met de nieuwe vestiging op die plek. Ze is ook blij dat ze op deze manier zo intensief kan blijven samenwerken met Frédérique. Dat doen ze nu bijna twee jaar, en dat bevalt hen allebei uitstekend.

Volgende week donderdag opent het nieuwe kantoor in de Korte Geere. Die dag zullen we beide bedrijven welkom heten bij de ondernemersvereniging en meteen een korte impressie maken van het geheel. Dan kunnen zowel Claudia als Frédérique zich voorstellen aan iedereen.

Volgende week meer!

https://www.cmpersonalfinance.nl

Gerelateerd:

Vanaf 10 december in Middelburg: Lab da Silvano

Volgende verhalen

Afbeelding #003 voor het verhaal Dutch Sustainable Fashion Week in Middelburg
Dutch Sustainable Fashion Week in Middelburg

Vandaag begint de Dutch Sustainable Fashion Week, het grootste duurzame mode evenement in Nederland. Op http://www.dsfw.nl kun je daar alles over lezen. Wij waren benieuwd hoeveel van de 124 deelnemende […]

24 sep 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een nieuwe eigenaar voor B&B 't Poorthuys en De Koepoort Appartementen in Middelburg
Een nieuwe eigenaar voor B&B ’t Poorthuys en De Koepoort Appartementen in Middelburg

Een nieuwe eigenaar voor B&B ’t Poorthuys en De Koepoort Appartementen! Jeanine Speelman heeft zowel de B&B als de appartementen overgenomen van Peter Blom en Simon Appleyard. Morgen ontvangt ze […]

24 sep 2020
Afbeelding #002 voor het verhaal Lavooy Mode verdwijnt na 120 jaar uit Middelburg
Lavooy Mode verdwijnt na 120 jaar uit Middelburg

‘De ondergeteekende maakt het geachte publiek van Middelburg en omstreken bekend dat hij de zaak van zijn schoonvader B. Pluijmers heeft overgenomen en beveelt zich minzaam aan ook als kleermaker.’ […]

25 sep 2020