Geplaatst op 11 augustus 2018

Op bezoek bij B&B Adrichem en Scherpenseel

In november 2016 bezochten we het mooie pand aan Reigerstraat 1 al eens, voor Middelburg Dronk. Frijters en Wessels hadden hun B&B toen net verkocht aan Els van Adrichem en Annemieke van Scherpenseel, die de B&B in maart 2017 heropenden onder de naam Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel.

Gisteren hebben we eindelijk kennisgemaakt met Els en Annemieke, twee hartelijke en gastvrije dames, die vanuit Brabant naar Middelburg verhuisden. We leerden onder meer dat het vooral Els is, die de B&B runt. Daarom deed zij ook het verhaal en leidde zij ons rond (in het filmpje vanaf de 3e minuut). We leerden ook dat de dames het enorm naar hun zin hebben hier. Ze houden van stad, en van het Reigerstraatje. Dat is altijd fijn om te horen.

En de B&B draait ook gewoon heel goed. Die ligt daar natuurlijk ook schitterend, aan de voet van de Lange Jan, maar het valt of staat toch met de uitvoering. Nou, ook die is uitstekend. Els had helemaal geen ervaring op dit gebied (ze komt uit de bibliotheekwereld) maar ze scoorde binnen een half jaar toch een 9,5 op Booking.com.

Extra leuk is dat we we van Els een overnachting voor twee personen mogen verloten op Facebook. Hoe leuk is dat, een keer uit logeren in je eigen stad? Dat zou je toch alleen al doen om heerlijk een avondje op dat leuke dakterrasje te kunnen zitten, met een flesje wijn of een kannetje koffie? Als je een kans wilt maken hoef je alleen even te reageren onder dit bericht. Over een dag of drie loten we!

adrichemenscherpenseel.nl


Delen op