Geplaatst op 03 december 2019

Op bezoek bij Buijs Stofferingen in Middelburg

Daisy Buijs, de eigenaresse van Buijs stofferingen aan de Kleverskerkseweg, is een van de eerste ondernemers die gebruik heeft gemaakt van de nieuwe mogelijkheid om ‘Vriend van de VOM’ te worden. Als vriend sluit je je gewoon aan bij de ondernemersvereniging van de binnenstad maar heb je geen stemrecht tijdens Algemene Ledenvergaderingen. Dat is feitelijk het enige verschil met een gewoon lidmaatschap.

Terug naar Daisy. Die altijd vrolijke dame lopen we geregeld tegen het lijf in het centrum maar met haar bedrijf zit ze dus aan de andere kant van het Kanaal door Walcheren, in het eerste deel van de Kleverskerkseweg. Daisy bedient vooral de zakelijke markt met de stoffering van onder meer luxe zeiljachten en horecabedrijven. Toen we vorige week op bezoek gingen met een bosje bloemen was ze net bezig met het stofferen van rugleuningen voor een Middelburgs restaurant.

We vonden het leuk, om eens een kijkje te nemen op het terrein, waar behalve Daisy nog meer leden van de familie Buijs zijn te vinden. Pa zit er bijvoorbeeld ook, met zijn bedrijf Delta Maritiem. Ook daar namen we een kort kijkje, en maakten we kennis met een medewerker van het bedrijf ernaast. Ook daar willen graag nog eens op bezoek.

We heten Daisy van harte welkom bij de VOM. Over niet al te lange tijd komen we mogelijk nog eens op haar terug, want ze heeft grootse plannen. Maar die hield ze wijselijk nog even voor zichzelf. Gelijk heeft ze 

Video: youtu.be/A4vJ2mEdbOU

Meer informatie:

buijsstofferingenenzeilmakerij.nl/

wijzijndestad.com/stadsinfo/lid-worden/


Delen op